Домашній рецепт пряників на кефірі

Домашні пряники на кефірі На жаль, вони стали улюбленими. Випадково прийшов по рецепту і зараз кожен раз приготував їх, коли я знаходжу кефір у холодильнику. Дуже мало часу, але для сім’ї «День народження» став справжнім святом!

Редакція "Сайт" Звичайно, вони знають, як приємно це, коли кохані щасливо плести разом з вами солодощі, і з задоволенням ділиться цим чудовим рецептом з вами.

Морква на кефірі Інгредієнти
  • 350мл кефір
  • 1,5 склянки цукру
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. мед
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. соди
  • 4 склянки борошна

Підготовка
  1. По-перше, відокремити білок одного яйця з жовтка, він буде потрібно для годування. Решта яєць необхідно збити разом з медом і цукром (право залишити 3 ст. цукру для фуди), а потім додати кефір і рослинне масло до отриманої суміші і трохи збивати. Домашній рецепт пряників на кефірі

2. Після засмічення борошна і поступово залийте його соди до збитої маси і перемішуючи тісто неохоло. Домашній рецепт пряників на кефірі

3. Тепер потрібно розкачати тісто товщиною до 1 см, вичавити гілочки (або будь-які інші фігури на волі) і викласти їх на чашу, попередньо накриту пергаментом. Вибрати 42 _

4. Відправте пряники, щоб запікати 25 хвилин в духовці, нагріті до 180-190 градусів, і запустіть варіння фуди. Домашній рецепт пряників на кефірі

5. Для фуди необхідно збивати залишився білок трьома столовими ложками цукру до повного розчинення цукру. Домашній рецепт пряників на кефірі

6. Після 25 хвилин вийняти пряники і викласти його збитим білком, потім встановити його для запікання ще 10 хвилин. 435809

Ну і все, просто кладемо пряники на блюдо і запрошуйте друзів для чаю.

Я сподіваюся, що ви і ваших близьких, а також я, буде насолоджуватися цією чудовою делікатесою! А якщо ви вже маєте багато кефіру, ви також можете зробити пиво торт і млинці на кефірі.

Поділитися з вашим знайомим солодким зубом, який простий і швидкий пряники Знайди його!