Ранкові молитви, які не повинні пропустити

Ранок сучасної людини починається приблизно в одному малюнку. Похід на душ, каву, закуску і приготування на новий робочий день. Безсумнівно, це практичне і найбільш підходяще для реалій наших днів. Але є люди, які не забувають про їх духовну складову. Що ми рекомендуємо. ранкові молитви для початківцівй

Немає нічого неправильного, ніж кілька хвилин на щось вище. Особливо, коли ви вважаєте, що наші предки протягом століть сказали, що «подруга життєдіяльності». І багато духовенців згодні з заявою, що людина вранці набагато очищає думки, ніж перед сном. Так чому б не спробувати?

Ранкові молитви для початківців По-перше, це заряд позитиву з ранку. Всі речі будуть успішними, якщо ви не ледачі і дійсно попросите допомогу від Господа. Крім того, на початку нового дня буде позитивний вплив на майбутнє. Головне - не бути лази, але поділитися цими молитвами з друзями.

Покажіть:

В ім'я Отця Сина і Святого Духа, Амена.

Тепер пауза і психічно рахують на десять. Під час цього часу намагайтеся налаштовувати праву, чисті думки. Тепер можна запустити промені.

Молитва публічного
Український переклад І. Огієнка
Бог, похилий мені грішник. (Бов)

Попередня молитва
Господи Ісус Христос, Син Божий, молитва за вашу преподобну матір'ю і всіх святих, помилуй нас. Амен. Слава Thee, О наш Бог, Слава Те.

Молитва до Святого Духа
До Царя Небес, до Комфортера, до душі Трута, який всюди і робити всі речі, Скарб доброго і життя Дівцю, приїжджати і чистити нас від всіх домішок, і врятувати нас, Блаженний - наша душа. Збережіть наші душі.

Між молитвами ви можете спокійно відпочивати. Не існує нічого особливого для того, щоб сидіти з очей закритими і намагатися думати про щось добре, про вашу сім'ю, про хороші справи. Дуже часто, особливо для новачків, пульс може прискорити з незвичайною звичкою і починається невелика джиттер. Не втрачайте на неї. Ординарні людські збудження.

р.

Краще продовжити. Ранок не є коли-небудь

Молитва Господа
Наш батько, який їсти на небі! Заслужений Ти ім'я, Ти прийде Царство, Ти буде зробити, як це на небі і на землі. Подаруйте нам сьогодні наш щоденний хліб, і пробачте наші борги, так само, як ми теж пробачимо наш боржник, і привели нас не до спокуси, але доставимо нас від зла.

Тропарі тримісний.
Позбавляючи від сну, ми падають T, блаженний, і ангельська пісня cried T, Strong: Свята, Свята, Ви, Бог, занурення на Боже. Слава: Від odre і сну підійшов мене вгору, Господи, освітити мій розум і серце, і відкрити мій рот, в той же вірш Tia, Свята Трійця: Свята, Свята, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог, Бог!
І тепер: Припустимо, суддя прийде, а деякі дні будуть піддаватися, але з побоюванням ми називаємо (4) на ніч: Свята, Свята, Ви, Боже, милосердя. Господи, помилуйся. (12 раз)

кепікі Молитва до Святої Трійці
З сну, піднімаючись вгору, я подяку Thee, Святої Трійці, заради Ти доброти і довгого огослужіння багато хто не сердився з мене, мережива і грішника, але зіпсували мене нижче мої нерівності; але ви зазвичай любили людства, і в неспішності лежачи підняти мене вгору, в той же ранок і славити Thy влади. І тепер ознайомлюйте свої очі в думі, відкрийте свою рот, щоб взяти участь у Вашому слово, і зрозумійте ваших команд, і зробіть тебе у сповіді наших серцях, і славіть ім'я твоїх святих, Отця і Сина і Святого Духа, тепер і назавжди. Амен.
Приїжджайте, поклоняйте нам Царя нашого Бога. (Бов)
Приїжджайте, дайте нам поклоніння, і дозвольте нам впасти до Христа, Царя нашого Бога. (Бов)
Приїжджайте, дайте нам поклоніння і впади до Ісуса Христа, Королеви і нашого Бога. (Бов)

Ви не повинні прочитати всі молитви. Ні, навпаки, краще виділити кілька для себе, а потім змінити їх з дня до дня. Все, що молитва не входила в державу «запалений». Тоді ви будете просто читати слова, які вже вийшли в пам'ять, не отримувати від них світло, яке повинно вийти з них.

Більш того, деякі духовенгимени говорять про те, що немає нічого кращого, ніж просити Бога за допомогу у власних словах. Або славити Його. Навіть якщо це не канон молитви, якщо він йде ще і з серця - така молитва буде ще краще, ніж якщо ви просто робите це без емоцій і думливості.