12
Ате дві порції ласагни і припинили тільки тому, що він вже пізно вночі.
«Мій рецепт лазаньї фарширований в домашніх умовах завжди і всім!» – сказав мій італійський друг Лаура. «Щоб зробити lasagna в двох паводках, три ляпаси, потрібно знати пару хитрощів, які я буду ділитися з вами сьогодні!» вона додала, і я взяв блокнот з ручкою, щоб писати все докладно. В результаті я кажу, що після цього рецепта чоловік і син сказав «перфекто!» і попросив приготувати цю смачну їжу частіше.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки латина з фаршированої індичкою під делікатним соусом з бджільництва. Всі нюанси!
Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
Lasagna інгредієнти
Інгредієнти для соусу бешамель
Кукурудза lasagna з фаршем в домашніх умовах
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайну круглу ласагну. Ця страва легко приготувати, але результат варто трохи зачистити на кухні!
Я впевнений це руді В домашніх умовах це допоможе вам більше одного разу. Ця страва прикрасить як звичайний обід, так і святковий бенкет!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки латина з фаршированої індичкою під делікатним соусом з бджільництва. Всі нюанси!
Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
Lasagna інгредієнти
- 700-750г м'ясо
- 2 цибулини
- 300г сир
- 9 листків lasagna
- 2-3 помідори
- 1 морква
- томатна паста
- оливкова олія для смаження овочів і м'яти
- смачний
Інгредієнти для соусу бешамель
- 30г вершкове масло
- 30г борошна
- 900 мл молока
- сіль, перець і горіх за смаком
Кукурудза lasagna з фаршем в домашніх умовах
- Бечамельний соус починається з вершкового масла в сотейні. Нагрійте вершкове масло на повільному вогні, додайте борошно, помішайте. У невеликих порціях додайте молоко. Дивитися, довести до кипіння. Після 3-5 хвилин соус загусить. Додати перець, сіль і горіх за смаком. Лот
- У червоно-гарячій сковороді з рослинною олією обсмажте подрібнені цибулі до золотистого. Додати м'ясо і потерти моркву. Відправте свій смак. Каркаси, періодично помішуючи, поки не з'явиться. 5 хвилин до готовності додати подрібнені томати і томатний соус. Дивитися його. 64048
- Листя Ласагни повинні бути варені. Такі листи можна купити в магазині або варити себе, але я приймаю готовий, так швидко. Залийте воду в 3-літрову каструлю і додайте 3 чайні ложки рослинного масла. Доведіть воду до кипіння, а потім викладіть 5 аркушів ласагни. Не додавати ще одну воду, оскільки листи можуть бути пошкоджені. Готуємо 3 хвилини. Увага, важливим моментом: злегка відварені листи ласагни слід викласти по одному на столі, покритому харчовою плівкою або на деко, попередньо змащувати рослинною олією.
- Тепер ми формуємо lasagna себе. Змастити дно форми для випічки рослинною олією, викласти листи ласагни на дно, потім фарш, зверху полів все з соусом і закінчити тертим сиром. Знову викладіть листи ласагни (У мене є 3 листочки, щоб покрити форму), потім фарш, соус, тертий сир. Покрийте залишилися ласагні листи. Зверху полів з залишився соусом і посипати тертим сиром. р.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин. 2 Р
- Це, латина фарш, готовий. Бон придаток!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайну круглу ласагну. Ця страва легко приготувати, але результат варто трохи зачистити на кухні!
Я впевнений це руді В домашніх умовах це допоможе вам більше одного разу. Ця страва прикрасить як звичайний обід, так і святковий бенкет!
Де можна не покласти сміття в будинок, щоб не втратити гроші
Вона побігла будинок з матір'ю і кинув гору ягняти, показуючи