Восени я часто роблю цукіні вафлі, замінюючи їх будь-якими десертами і стрункими.

Вафлі вже давно пов'язані з десертом. Моя мати використовується для запікання вафлі з конденсованими вафлі у важкій залізній вафлі. Загортаємо труби і заливаємо їх щедрою вареною конденсацією. Зараз практично кожен будинок має сучасний вафельний посуд або багатоваріантний. Чому? Так, адже це універсальний пристрій, в якому можна приготувати все. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити цукіні вафлі. Борошно тут є тільки сполучною речовиною. Так ви можете правильно розглянути сквош вафлі корисні.

Якщо у вас є вафельний лоток і ви ніколи не варилися несолодкі вафлі, відразу напишіть цей рецепт в кулінарній книзі. Крунчі та здорові цукіні вафлі легко починаються в день і страви ресторану, які можна приготувати в домашніх умовах. На відміну від млинців, цукіні вафлі кішка. О, є багато, щоб платити за цю гру. Якщо ви лікуєте ваше тіло відповідально, ви не будете кинути всі сорти ягняти в неї. І коли звичайні продукти нудні, то прийшов час, щоб почати готувати їх в новому вигляді, щоб не відпадати на інший пухирець.

інгредієнти
  • 2 кабачки
  • 500г сир
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. тертого пармезану
  • 10 ст.л. борошна
  • 1 зуб. Кошик
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ст.л. рослинного масла

Підготовка
  1. Содію кабачків. Подаруйте їм хороший вичавити, не потрібно зайвої рідини. 96250Р.

2. У глибокій мисці поєднують всі інгредієнти: кабачки, сир сир, яйця, борошно і вершкове масло. Содію на дрібній тертці пармезану і зубчика часнику. Поставте все разом і перемішайте його до однорідності. Пармезан не обов'язково додавати, але з ним вафлі нестерпно смачні, це тут як ароматна спеція.

3. У червоно-гарячих вафельних млинах обсмажити вафлі на 5-10 хвилин. Час залежить від потужності вафлі. Не можна змащувати вафлі з маслом, якщо вафельний лоток має гарне непригарне покриття. р.

4. Подавати вафлі на сметані і зеленню стіл. Бон ацетит.

Я дуже люблю поєднання кабачків з картоплею і сиром. Якщо ви хочете щось більш задовольняти, не соромтеся додати тертий картопля на каштанове тісто. Не забудьте натиснути. Вміст калорій цієї страви є надзвичайно незначним, тому ви можете служити вафлі в будь-який час дня. Ви коли-небудь зробили несолодкі вафлі? Поділіться улюбленим рецептом кабачків у коментарях. Насолодіться кулінарними відкриттями.