«Я торт в духовці?» чоловік запитав з захопленням в очах. "Не точно, це французьке гру! Я відповів. І все тому, що вчора мій мама-в-одному приніс половину відро від груші, а в той же час попросив мене запекти її торт, знаючи свою любов до випічки. Ну, я вирішив показати, щоб говорити, і зламався повністю. Ось чому це Tart. Французька. З грушами!
Довірте мене, це смачно. Який запах на кухні ... Про нас Я дуже рекомендую цей торт з кулькою ванільного морозива. Дивовижна красуня!
Пиріг груші в духовці Сьогодні видання
"Сайт" Інструкція по підготовці Французька
тартй Він виходить ніжним, ароматним і не на всіх солодких!
інгредієнти
- 5 невеликих стиглих груш
- 320г борошна
- 2 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- 200 г цукру
- 120г вершкове масло
- 0,5 ст.л. сметани
- щіпка
- Мигдальні пластівці для посипання торта (за бажанням)
Підготовка
- Краще взяти ребристу форму для випікання, але якщо це не так, то звичний знімний також підійде. Змастити його рослинною олією або покривати дно пергаментним папером. Очистити груші і вирізати їх навпіл. 3610Р. 4200Р.
- Зніміть груші сердечник з чайною ложкою, відріжте хвости. Нарізаємо груші з скибочками приблизно товщиною 0,5 см. Покладіть груші скибочки у вигляді для випікання по колу. 1 999 р.
- Збийте розм'якшене масло з цукром до пишності. Потім додайте яйця по одному. Отримати хороший постріл знову.
- У окремому контейнері змішати борошно з розпушувачем і сіллю. Подивитися його. Додаємо в масляну суміш борошно і сметану порції. Зробіть гарну розмішати кожен раз. Оздоблення сумішшю борошна. Тісто повинна бути липкою і жирною. 589338
- Поставте тісто на груші. Акуратно рівні з ножем. І з виделкою, випрямляйте сторони і намалюйте смуги на тесті. Посипаємо торт з мигдальними пластівцями зверху. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35-40 хвилин до готовності. р.
- Це, тарт готовий. Bon appetit, як французи кажуть!
Також я пропоную для читання рецепта торта Кристалових селян. Торт настільки красивий, що ви можете легко замінити торт. Він не залишить байдужим будь-якого гостя!
П'яний.
груша - це завжди гарна ідея. Так, це сезон груші, і вони так смачні. Я дуже рекомендую приготувати цю пасту для сімейної чайної вечірки. Не шкодуйте!
До речі, цей торт також буде добре з сливами або яблуками. Спробуйте, експериментуйте та залиште свій відгук у коментарях!