Чому я не вірю в випадковому вагітності

На жаль, в наш час питання нерухомості все ще досить гострий. Тому вони часто вирішуються. не в чесних шляхахй Наприклад, вважається, що в квартирі для матері, які тільки народилися. І дам не вдається використовувати такі методи, щоб отримати житло.

Я чую подібні історії майже щодня. Це сталося недавно, щоб закритий друг моєї матері. Катерина Карлівна отримала досить рано. вона щаслива. Мій чоловік почав прибутковий бізнес в 90-х роках.Коли життя кожного був грубим. Подарувавши сина, мій друг приймав його виховання. Вона не працює після цього.

Син виріс великий хлопець, дилігентно навчався і навіть почав заробляти трохи зайвих грошей в останніх курсах. Його батько купив його квартиру, щоб жити окремо. На жаль, дорослі вже є. Чоловік Катерини Карловни не поспішав переписати будинок для сина. Я думав, що вона була занадто рано власноруч. Почати заробляти нормально, буде мати сім'ю, дітей, потім це буде можливо.

Син Ченда не зацікавився традиційні сімейні цінностій Він від дівчини Оксани, але не хочу переїхати з нею. Кожна ніч після дати замовлення таксі додому. Я не бачу, що ви не зупинилися на ніч. До питання матері про те, чому він виступає таким чином, він відповів просто: "Так що Xyusha не придумав, що насправді не існує... й

Однак дівчина втомилася від такої невизначеності і вона, очевидно, вирішила швидкість роботи. Вона нещодавно розповіла про дружину, очікування Вона про народження. Щоб сказати, що сім'я була в шокі нічого не сказати. Кожен реагував по-різному. Я подобаю його найбільшою. реакція Катерини Карлової.

Чому я не вірю в випадковому вагітності р.

Він сказав, що молоді люди зараз знають і Випадково «крило» практично неможливо. Тому Оксани ретельно планують все і тут немає нічого. Якщо він хоче, давайте йому народитися. Женья і його батьки допоможуть, але нічого більше! Однак Отець Дженні мав дуже різну думку.На жаль,

Він сказав, що Євген повинен Акт як реальний чоловік: Зняти і підняти дитину з правовою дружиною. Тільки в цьому випадку син Отримай затишну квартиру. Тільки один спосіб або інший! Побачити чоловіка, що це було поганою ідеєю. Якщо Женья не любить Оксани з усім серцем, то шлюб принесе тільки муки для молодих людей.

Тепер світ поступово переходить від колишнього сімейна освітаІ це добре. Жінки та чоловіки рівні з правами в наш час. Чому будувати сім'ю, коли любов не взаємодіє? Дівчата, які намагаються зберегти хлопця вагітними, переважно невибагливими. до дитини. Він не дуже любий і бажаний. Він просто інструмент. інструмент для досягнення мети.

Що ви думаєте про ситуацію, як це? Чи можливо це сталося в ваших оточеннях?