Як спандувати чистий четвер

Для православних християн, найважливіший тиждень року є Святим Тижнем. Ісус і останні дні його життя. Одним з найважливіших днів цього тижня є Великий четвер. Саме в цей день ми пам'ятаємо таку значну подію, як Остання вечеря і променя для очищення нашої душі і тіла.

Важливо правильно провести цей день, не порушуючи правила. І вночі. "Сайт" Покажіть мені, що вони роблять Чистий четвер перед ВеликоднемЯк правильно очищати і правильно очищати.

Перш за все, сутність Святого четвера полягає в тому, щоб пам'ятати останню походу, під час якої Ісус створив основну пам'ятку церкви - Святе Причастя. Увечері Кріс зібрав учням і дав їм вино і хліб, кажучи: «Таке, їсти, це мій Тіло, який дається для вас, і мій кров, який прокинувся для вас. й

Саме тому кожен віруючий в цей день повинен піти в храм для поклоніння і спілкування. Це найважливіший ритуал очищення, який потрібно проводити в цей день. Це духовне очищення. Повідомляємо, що в цей день також необхідно купатися, вона послужить фізичним очищенням.

На початку останньої вечері Кріс відмив ноги своїх учням, демонструючи приклад істинної гумористики і сервісу сусіду. У пам'яті цього, під час служби на Святому четвері в соборах, виконується обряд промивання ніг: єпископ промиває ноги 12 священиків.

Р

На додаток до церковних традицій є народні традиції, які прийшли до нас з наших предків. Є багато речей, які потрібно зробити в цей день.

1. Взяти душ
    Вони кажуть, що вода в цей день має спеціальні властивості і здатний відмити від вас всі погані речі: відступ, біль, нерозчинені проблеми. Для того, щоб бути краще, в той час як купання, потрібно сказати молитву, попросивши Бога, щоб доставити вас від довге, сумності, неприємностей, поганих думок і інших речей. Миття під струмками води, уявіть, як всі бруди і проблеми змиваються, як світлові потоки, очищаючи тіло і душу. Особливо рекомендується мити холодною водою.

Коли ви купуєте, скажете наступні слова: Як свідчення очищає, так як вода видаляє бруд, так що ви, четвер, чисті, очищають мене від усього зла, відступу до людей, нетримання, від нетримання, від девілі блаземії, від поганих ромів, зло-говорів, демонічних спорів. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен.

Габаритний зображення

2. Очистити будинок.
    На Великому четвері основними препаратами для Великодня починаються, що означає, що це час, щоб розпочати загальне очищення. У цей день також прийнято випікати тістечка, фарбувати яйця і хори навколо будинку. Тим не менш, сервіс для цього не коштує. Найголовніше, щоб очищати душу, не просто відштовхувати пил з килимів. Р

3. Готуємо сіль
    Туга сіль - сказав, що має спеціальну потужність. Це спеціально підготовлена сіль, яка наділена лікувальними і захисними властивостями. Чи можна приготувати тільки в Доброму четвері. Раніше ми говорили про те, як приготувати четвер сіль.

4. Рекламувати
    Люди вірять, що якщо ви нарахуєте гроші на цей день, то весь рік не буде фінансових труднощів. Рекультивація повинна проводитися рано вранці, ввечері, а потім знову на заході. Це потрібно зробити без сторонніх осіб, щоб ніхто не міг бачити. Важливо не відволікатися від процесу, щоб не відповісти на телефон і не поговорити з ким завгодно, інакше все буде загартоване.

Молитва на чистому четвері є обов'язковим. Ми потребуємо чистого четверга. до променя. Звісно, це найкраще зробити це в церковній службі. У цей день прийнято запитати Господа за прощення гріхів, а також для позбавлення від хвороб і недуг. Ви також можете прочитати молитву вдома. Обов'язково скажіть ці слова на чистому четвері.

«Я бачу ваш одяг, мій Спас, прикрашений, і ніякого одягу є імамом, дозвольте мені стояти в: зніміть одяг моєї душі, Світличника і врятувати мене». Я бачу свій декорований палац, Спас, але я не маю одягу, щоб увійти його. Ілюмінувати підвал душі, О Light Giver і зберегти мене.

«Чи не скажеш твій секрет, як Юдас, але як роббер я зізнаю тебе: пам'ятаю мене, Господь, у Царстві.» Син Божої Матері, отримай мене сьогодні в складі вашої останньої вечері. Я не буду мати секретів ваших ворогів, я не поцікавлю тебе, як Юдас. Але як роббер, я зізнаюся з вами: Пам'ятайте мене, Господи, у Вашому царстві.

У четвер дуже важливий день для кожного християна. Це не просто день, щоб мити будиночки і випікати тістечка, це час духовного очищення, час відображення на наших гріхах і пам'ятайте, що Ісус зробив для нас.

Продовжуємо підготуватися до яскравого свята Пасхи. Про те, як провести кожен день Святого тижня.

Як зробити чистий четвер? Розкажіть мені в коментарях.