18
Інструкція по виготовленню "Єстерські вінки"
Цього року я збираюся до Великодня замість тортів. Пасхальна пічй Я познайомлюся з цією дивовижною пастою лише на тиждень тому, коли я відвідав мій друг у Кракові під час Великодніх свят. Після того, як католики почали Великодню тиждень раніше.
Випробування для «Easter вінків» в своєму складі не відрізняється від тіста для тортів, але в кінці ви отримаєте багато дивовижних речей. бекономВи можете не тільки подарувати додому, але і дати їм друзям і родичам!
І цей рецепт не на всіх складних, навіть господині, роблячи перші кроки в кулінарному світі, справляється з ним.
доб. 36
Великодні бункери Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати ароматний, ірди і дуже смачні Великодні куртки з різнокольоровими цукерками.
Тест інгредієнти
Інгредієнти для наповнення і змащення
р.
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити Великодню яєчну підставку з тесту. Буни ніжні, смачні, ароматні і найголовніше, доповнять і прикрасить будь-який святковий стіл. На Великодню вечерю я завжди даю родичам такі квіти з тіста!
Напередодні яскравого свята обов'язково спробуйте приготувати цю смачну Великодню пасту. Смак і аромат випічки, завдяки складу тіста і злаків, настільки яскраво, що просто неможливо відірвати від «Easter Wreaths»! До речі, замість цукерок можна взяти сушені абрикоси, родзинки або горіхи.
Поділитися веселий рецепт З друзями на соцмережах вони будуть вдячні.
Випробування для «Easter вінків» в своєму складі не відрізняється від тіста для тортів, але в кінці ви отримаєте багато дивовижних речей. бекономВи можете не тільки подарувати додому, але і дати їм друзям і родичам!
І цей рецепт не на всіх складних, навіть господині, роблячи перші кроки в кулінарному світі, справляється з ним.
доб. 36
Великодні бункери Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати ароматний, ірди і дуже смачні Великодні куртки з різнокольоровими цукерками.
Тест інгредієнти
- 520г борошна
- 150 мл молока
- 100г вершкове масло
- 80г цукру
- 2 яйця
- 7г швидкодіюючі дріжджі
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. ванілін
Інгредієнти для наповнення і змащення
- 240г кандимед
- 1 яйце
- 1 ст.л. молока
р.
Підготовка
- Поцілунки борошна. У зручному контейнері змішайте борошно з фіксуючими дріжджами, цукром і сіллю. Ретельно перемішати, а потім додати тепле молоко і яйця. Стирайте його знову.
- Замініть тісто своїми руками, а потім вводите вершкове масло поетапно, продовжуючи замісити тісто руками. Інтенсивно замішати тісто протягом 15 хвилин до однорідності, однорідності і досить еластичною.
- Поставте готове тісто в посуд і накрийте плівкою або серветкою. Залиште його за годину, щоб отримати.
- Використовуйте тісто для виходу газу. Потім перемістіть його на тепле місце за годину.
- Розділіть тісто на дві рівні частини. Загорніть один з них в плівці і відправте їх до холодильника, щоб чекати свого часу.
- Решта ділиться на 6 рівних частин. Формуйте кулі з тіста, викладіть їх на поверхню, накрийте плівкою і залиште на відпочинок протягом 15 хвилин.
- З ножем кандиру. Кожна кулька тестового рулону максимально тонко в шар. Розподіліть всю поверхню тесту.
- Ретельно розкачати тісто в рулон. Зробити це з усіма шматочками тесту. З довгого гострого ножа ріжемо рулоном без обробки його до кінця.
- Отримані кінці розгортаються в джгуті, як трос, намагаючись вийти зсередини. Змастіть кінці рулонів яєчним білком. Від заготовок тіста утворіть кільце, закріпіть кінці. Для надійності можна закріпити кінці дерев'яними зубними пагонами. Аналогічно до другої частини тесту (від холодильника).
- Покладіть заготовки гнітиків на сковороді, вкриту пергаментним папером для випічки. Покрийте випічку шматочком харчової плівки і залиште на півгодини для розмотування, після чого змащуйте бункери з яєчним жовтком, змішаним з молоком.
- Випікати бункери в попередньо розігрітій духовці на 180 градусів за півгодини.
- Це, Великодні в'язки Готовій Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити Великодню яєчну підставку з тесту. Буни ніжні, смачні, ароматні і найголовніше, доповнять і прикрасить будь-який святковий стіл. На Великодню вечерю я завжди даю родичам такі квіти з тіста!
Напередодні яскравого свята обов'язково спробуйте приготувати цю смачну Великодню пасту. Смак і аромат випічки, завдяки складу тіста і злаків, настільки яскраво, що просто неможливо відірвати від «Easter Wreaths»! До речі, замість цукерок можна взяти сушені абрикоси, родзинки або горіхи.
Поділитися веселий рецепт З друзями на соцмережах вони будуть вдячні.