Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Молитва Пресвятої Богородиці

Багато століть, Православний з різних країн приїжджає до Почаевської лаври в західну Україну, де знаходиться святина, і пропонують молитву Почаевської. Ікона Божої МатеріЗапитання про загоєння від найсерйозніших захворювань. Минулого року я був щасливим, щоб відвідати це гарне місце.

Почаїв довго, але остаточне рішення про це. дивообробкай В той час мій батько був в лікарні з інсультом, і я променував за години для Бога, щоб відновити.

І коли він був переданий з блоку інтенсивного догляду до регулярного підопічних і речей, я вирішив, що я міг дозволити собі піти протягом декількох днів, щоб кинути голову до цієї ікони і попросити швидко відновити папу.

Почаївська ікона Божої Матері є однією з найбільш шанованих святині всього слов'янського світу. Поклоніння Христове Дивний образ Пресвятої Богородиці Приїжджають християни інших вір.

У Почаївська лавра, давньої міцності православних, чудотворна ікона залишається близько 400 років. Диви, що виникають з ікони святих, є численними і свідками у монастирських книгах, які молилися за доставку від невиліковних хвороб, випускають від невимогливості і пригнічення грішників.

Святкування на честь Почаївської ікони Божої Матері 23 липня в Старому стилі та 5 серпня в новому стилі було створено пам'ять про доставку Успенської Почаевської лаври з турецької суєти 20-23 липня 1675 р.

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, цікава інформація про ікону Почаевської Матері Божої Матері, а також поділиться з вами найсильнішим молитвиХто допомагає всім!

Ось що відомо про історію цієї ікони: на горі, де знаходиться Почаевський монастир, два монахи оселилися в 1340 році. Одного дня, після молитви, монах ходив до вершини гори і раптом побачила Матері Божого стоячи на камені, оточеному полум'ям. Він запросив брата бачити диво.

Третя свідка була вівчарка Джона Барефу. Він підняв гору і три з них славився Богом. На камені, де стояв Пресвята Богородиця, відбиток її правої ноги.

У 1559 році митрополита Неофіла Костянтина Константинополя, що проходить через Волині, відвідала дворянця Анна Гойська, яка мешкала в садибі Орел, біля Почаєва. Він пішов з Константинополя. Іконай Згодом люди почали помітити, що ікона променує.

Коли брат Анни Філіп був проголошений перед іконою, вона подала над чудотворним образом монахів, які оселилися на горі Почаев в 1597 році. У храмі, зведений на честь Успіння Пресвятої Богородиці. Пізніше монастир був заснований там, для утримання якого Анна Гойська передавала великі кошти.

р.

Так, чудотворна ікона стала відома як Почаївська. Серед численних свідчень про допомогу Королеви Небес є наступним.

Монастир Почаевського монастиря був захоплений татарами. Він пам'ятав Почаевського монастиря, його святині, поклоніння, химнс. Напередодні свята Успіння Пресвятої Богородиці і зломливо молиться матір'ю Божої Матері за доставу від полонини. І після молитви до Пресвятої Богородиці, один раз стіни тюрми зникли, а монах знайшов себе на стінах Почаевського монастиря.

р.

Святий образ допомагає зміцнити дух і віру, направляючи правий шлях. Біловодці приїдуть до неї з молитвами серця для здоров'я своїх близьких, загоєння від захворювань видимих і невидимих.

З проханням дати мир і мир в домашніх умовах і сім'ї, щоб позбутися від нещастяних і карель. Щоб захистити свій абод від незапрошених гостей, твоїх. Вони просять прикмети від гріхів і доставок від непристойних думок.

Як і перед кожним образом Пресвятої Богородиці, вони молилися за свою духовну досконалість. Дуже важливо, щоб подякувати Королеві Небесі за свою яскраву допомогу. І молитва до Святої Почаевської читати далі:

До Те, Боже-мама, ми молитися, гріхи, Ти дива тече в Святій Лаврі громад, які проявляються в пам'яті і в нашому подрібнюванні гріхів. О Господи, О Господи, ви не попросили нас за правосуддя нашої нерівності. Все, що ми втілилися в житті, так і для потреб, і хвороб, як плоди наших опадів, я вегетаріанець з нами, це Бог для нашої корекції.

По тій же правді і Його судом Господь доведе вас Його грішним рабам, які в своїх застрахах для Вашої допити, Все-Pure One, і в занурення своїх сердець, закликаючи вас: Наші гріхи і нерівності, Моя доброта, не пам'ятаєте, але швидше підніме вашу всю чарівну руку до вашого Сина і до Бога, що lust ми зробили, може звільнити нас, так, для багатьох ненаповнених обіцянок, ми не врятуємо від нашої душі, даючи Його благословення від нашої душі.

Щоб її, O Lady, будьте нашим співвласником для спалювання, і, незважаючи на нашу ковардію, подивіться на наші зв'язки, навіть в наших неприємностях і судах перед Ваш чудотворний образ, який виділяється. Насолодіться нашими думками з ніжними думками, зміцнюємо нашу віру, зміцнюємо нашу надію, зміцнюємо наші серця, і любимо найсолодший подарунок приймаючи нас.

За допомогою цього, O All-Pure One, даючи, і не захворюваннями і судами, наше життя може бути піднято до сальвації, але від деспонденції і розпаду наших душі захищають, доставляючи нам слабкі від неприємностей і потреб, які знайдуть нас, і сландці людських і непереносимих захворювань.

Грант миру і благополуччя вашого християнського прогену Вашою матір'ю, підтвердіть православну віру в нашій країні, у всьому світі, Церква Апостольського і Соборного бджілства не зраджує, статути святого Отця назавжди будуть непристойні, зберігаючи всіх тих, хто плине на тебе з денного переселення. Але принесіть також казку нашої пошкодженої бретрен, або збереження віри в грішних пристрастях тих, хто руйнував Пака, вірити віру і пентенсії, щоб разом з нами Ваш чудотворний образ вони поклонять Вашому покрові.

Як і ми, Все-Pure Lady of the Mother of God, див. цю перемогу правди в животі з вашим покровом, як ми з витонченою радістю до нашого кінця, щоб отримати, як в давні часи жителі кварталів показали, що ви появою перемог і олень Hagarians, так, ми всі з вдячним серцем, разом з ангелами, і пророками, і апостолами, і з усіма святими Твоє милосердя, подаруйте славу, честь та поклоніння у вашій Трійці, Сину та Бога у віках. Амен.

Ці слова про...

Дізнатися більше про це дивообробка і її історії, дивитися це гарне відео.

про:blank

У християнстві вважається, що кожен з нас має особисту опікунський ангел, який може бути ідентифікований назвою або датою народження людини. Я пропоную вам дізнатися дату народження, яку ікону вам потрібно! Аверситет буде обходити будинок...

Хто ви променете для здоров'я ваших коханих? Про нас в коментарях!