14
Чому згортають огірки горохом
Я не можу уявити свою вечерю без улюбленого вина. І легко варити: варити і вирізати все. Але ось неприємності з продуктами: в магазині смачні огірки для салатів важко знайти, а горох твердий як камінь, потім занадто м'який і без смаку, і як їх маринувати, я не маю ідеї.
Редакція "Сайт" Я знайшов рішення для цієї проблеми. Ваша увага приділяється ідеальному рецепту маркай
Мариновані огірки рецепт Склад
Підготовка
Огірки мариновані горохомВони допоможуть Вам не тільки напередодні Нового року, але кожен день. Огірки чудово поєднуються з картоплею, а мариновані Доповнює м'ясні страви і різноманітні салати.
413777
І не думають, щоб залити бруньку, є стільки, скільки 7 перевірених способів його використання раціонально!
І якщо ви взагалі не байдужі до різних видів збереження, то рецепт маринованого болгарського перцю обов'язково порадує вас, подивіться себе і поділіться з друзями в соціальних мережах.
Редакція "Сайт" Я знайшов рішення для цієї проблеми. Ваша увага приділяється ідеальному рецепту маркай
Мариновані огірки рецепт Склад
- 1,000 мл води
- 800г огірки
- 1 ст.л. солі
- 2 ст.л. столового оцту (9%)
- 200г свіжий зелений горох
- 2 ст. цукру
- 2 зубчики часнику
- Вишневий лист
- Малкa
Підготовка
- Чистіть горох подів і промийте огірки. Заварний горох на 7-20 хвилин, щоб він стає м'яким. Херсон
- Покладіть кропу, часник, листя смородини і вишні на дні баночки. Потім кладуть огірки щільно і висипають горох зверху. , Україна
- Тепер залийте вміст банку окропом і залиште на 15-20 хвилин. Після зливу води в окрему ємність: буде потрібно для маринаду.
- Далі огірки з горохом додати цукор, сіль і оцет. Залийте воду, яку ви використовували вперше і дайте їм стерилізувати.
- Залишилося тільки розкачати і перевернути до повного охолодження.
Огірки мариновані горохомВони допоможуть Вам не тільки напередодні Нового року, але кожен день. Огірки чудово поєднуються з картоплею, а мариновані Доповнює м'ясні страви і різноманітні салати.
413777
І не думають, щоб залити бруньку, є стільки, скільки 7 перевірених способів його використання раціонально!
І якщо ви взагалі не байдужі до різних видів збереження, то рецепт маринованого болгарського перцю обов'язково порадує вас, подивіться себе і поділіться з друзями в соціальних мережах.