16
Чому деякі трав'яні чайки слід споживати в помірному режимі
Святкування є невід'ємною і, звичайно, не найгіршою частиною нашого життя. Однак приємні збори з друзями і родичами на святковому столі нерідко призводять до погіршення здоров'я або загострення. хронічністьй Не дивно, що на святах робота лікарів тільки підвищується.
Як захистити себе від проблем зі здоров'ям? Коли я повинен піти до лікаря і коли я можу це зробити самостійно? Ми шукали консультації з гастроентеролога, які пояснили, як працює травна система, що потрібно робити для різних проблем і Які жовчогінні трави Краще взяти його, якщо вона не протипоказана.
Чолеретична трава
З повагою жовчогіннийБагато людей воліють народні трави над аптечними препаратами. Наприклад, заварити чай з листя м'яти перцю. Справа в тому, що рослина містить ментол, який має антиспазмотичну дію на жовчні протоки. Цей трав'яний чай знімає нудоту і тяжкість, покращує апетит.
Про нас жовчогіннийНе можна сказати про кульбаби під час цвітіння. Для настоянки потрібно викопати коріння необрізних кульок, промити їх, порізати, залити водою і кип'ятити. Охолоджений бульйон п'яний тепло близько половини склянки перед кожним прийомом їжі.
Хлеретична дія має буряковий сік, який можна віджимати від підкопчених червоних буряків. Просто спека такої рідини 30 хвилин до їжі допоможе застій жовчі. Зверніть увагу, що продукт також має незначний проносний ефект.
Звичайно, перш за все, гастроентерологОбов'язково визначить, що не існує протипоказань до вживання трав'яного чаю, адже наслідки неконтрольованої самолікування не завжди доводять бажаний результат.
Нещодавно ми вже цитували поради японського гастроентеролога, який закликав відмовитися від таблеток. А також поділяють загальні поради лікаря, як нормалізувати роботу органів травлення. Використовуйте цю пораду мудро.
Як захистити себе від проблем зі здоров'ям? Коли я повинен піти до лікаря і коли я можу це зробити самостійно? Ми шукали консультації з гастроентеролога, які пояснили, як працює травна система, що потрібно робити для різних проблем і Які жовчогінні трави Краще взяти його, якщо вона не протипоказана.
Чолеретична трава
- У нас є сніданок 7am і обід після 16am. Ультразвук показав дискінезію жовчних шляхів. Що робити? «Ви повинні добре харчуватися: часто і мало. Будь-які проблеми з травленням, людина створює себе. І великі зазори між стравами спровокують перетворення пластівців і згустків в жовчного міхура в камінь. й
- Чи краще їсти бісквіт або вершковий бунт? «Подаруй другу. Справа в тому, що жирні продукти провокують випуск жовчі. Ви можете мати бункер з високоякісним маслом, або ви також можете мати скибочку твердого сиру. Але сухі печиво навіть в поєднанні з гарячими напоями я не можу рекомендувати, тому що з такою закускою, жовчний міхур не повністю порожній. й
- Як їсти сніданок? "Тисто. Крім того, продукція повинна бути повною і високою калорійністю. Наприклад, у вас є хороший сніданок сиру зі сметаною, вершковим кашелем або навіть сирними сендвічами. й
- Який найкращий обід? «На вечерю варто віддавати перевагу молочним продуктам, овочевим салатам, касеролами та іншими легкими стравами. Дуже добре, коли вечеря швидко засвоюється і поглинається, інакше навряд чи це буде можливо нормально спати і вранці людина буде ламатися.
- Як лікарі лікують один день розвантаження на тиждень. «Я зауважив, що швидко і навіть швидкі дні протипоказані тим, хто страждає на цукровий діабет або виразкова хвороба. Якщо людина здорова, то він може провести цілий день на легких стравах, багатих рослинним клітковином. Головне - пити багато води і послухати свої почуття. й
- Чому потрібно їсти крейда при вагітності? Тіло говорить, що малюк не вистачає кальцію. Рівень гемоглобіну також слід вимірювати, ймовірно, нижче нормального. Вагітні жінки часто відчувають залізодефіцитну анемію, в якій випадку вони просто рекомендують залізобагатих продуктів. й
- Чому ви отримуєте панкреатит у юному віці? «Для того, хто страждає від жовчних каменів, а також напоїв. Важкі курчати при цьому ризикують. Зіткнення звичок погіршується кровопостачання до органів, і якщо частина підшлункової залози не подається належним чином, то її смерть цілком можливо. й
- Які особливості хронічного панкреатиту? «З такою хворобою вам доведеться контролювати рівень цукру в крові. Часто при хронічному запаленні підшлункової залози з'являється цукровий діабет. Такі хворі часто доводиться вводити ферменти для встановлення процесу травлення і засвоєння їжі. й
- Близько 6 місяців я відчуваю біль під ложкою. Що може бути? «Захистаючи біль у голоді є частою причиною лікування пацієнта. Однак для діагностики потрібна гастриоскопія. Якщо біль не піддається після їжі, то можна підозрювати наявність кислотно-залежного захворювання, таких як виразкова хвороба або запалення дванадцятипалої кишки. І може стати причиною надлишок гідрохлоридної кислоти, так як часто буває у молодих людей, які дозволяють тривалий інтервал між стравами. й
- Після того, як переповнено, я відчуваю себе тяжкістю в правій частині. Ймовірно через застій жовчі. Як прискорити відтік? Які трави пити? «Ви повинні зробити ультразвук першим і переконатися, що немає дорогоцінних каменів. Якщо все нормально, то можна пити жовчогінні препарати або настоянки трав. Але якщо є камені, то забороняється пити такі кошти, інакше камінь може блокувати основний жовчний потік, а потім не обійтися без невідкладного хірургічного втручання.
1990Р. 2199Р.
З повагою жовчогіннийБагато людей воліють народні трави над аптечними препаратами. Наприклад, заварити чай з листя м'яти перцю. Справа в тому, що рослина містить ментол, який має антиспазмотичну дію на жовчні протоки. Цей трав'яний чай знімає нудоту і тяжкість, покращує апетит.
Про нас жовчогіннийНе можна сказати про кульбаби під час цвітіння. Для настоянки потрібно викопати коріння необрізних кульок, промити їх, порізати, залити водою і кип'ятити. Охолоджений бульйон п'яний тепло близько половини склянки перед кожним прийомом їжі.
Хлеретична дія має буряковий сік, який можна віджимати від підкопчених червоних буряків. Просто спека такої рідини 30 хвилин до їжі допоможе застій жовчі. Зверніть увагу, що продукт також має незначний проносний ефект.
Звичайно, перш за все, гастроентерологОбов'язково визначить, що не існує протипоказань до вживання трав'яного чаю, адже наслідки неконтрольованої самолікування не завжди доводять бажаний результат.
Нещодавно ми вже цитували поради японського гастроентеролога, який закликав відмовитися від таблеток. А також поділяють загальні поради лікаря, як нормалізувати роботу органів травлення. Використовуйте цю пораду мудро.