14
Ранковий комплекс професора Ліліна
Професор Лі Гуільїн вважає, що людина може бути повністю здоровою тільки тоді, якщо ян і Ян (проти принципів) в повній гармонії між собою. Тому він створив набір вправ, спрямованих на відновлення і збереження гармонії між цими силами. Вправи дуже прості у виконанні і доступні практично всім.
Редакція "Сайт" Я не можу тримати його з вас. Ранок Лі Гуілін, знаючи, що дивовижний ефект вони мають на тілі.
Масаж для здоров'я
Не всі довіряють такі методи загоєння, але є величезна кількість випадків, які підтверджують, що традиційна китайська медицина Це може зробити чудеса. Але диво не буває себе, потрібно докласти зусиль.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Важливо розуміти, що багато залежить не тільки від ваших дій, але і від вашого ставлення і віри в те, що ви робите. У нас є сильні докази, що влада думав лікує навіть невиліковні захворювання.
Поділіться соціальними мережами статтю про те, як підтримувати здоров’я у дорослому віці, і розповісти в коментарях про свої почуття після виконання комплексу Лі Гуілін.
Редакція "Сайт" Я не можу тримати його з вас. Ранок Лі Гуілін, знаючи, що дивовижний ефект вони мають на тілі.
Масаж для здоров'я
- Ви повинні почати потирати руки. Продовжити руки вперед і почати швидко розтирати долоні годинниковою стрілкою, поступово сповільнюючи. Права рука повинна бути внизу і зліва вгорі. Зігрів пальм сприяє гармонійній роботі всіх внутрішніх органів.
- Після прогрівання пальм потрібно відразу перейти до розчісування волосся пальцями. За допомогою масажування шкіри голови ми стимулюємо внутрішні органи для роботи, так як доторкнемося всіх меридіанів нашого тіла, які проходять через голову. Регулярний масаж шкіри голови - профілактика утворення зморшок і покращує кровообіг, тим самим покращуючи харчування волосяних цибулин. Лі Guilin рекомендує розчісувати волосся в напрямку від чола до основи черепа, складаючи пальця так, щоб рука нагадує лапу тигру, і потрібно закінчити масаж голови з розтиранням шиї - це вже зроблено з долонями.
- Тепер перейдемо на тертя вуха. Щоб зробити це, прогрійте руки, як описано в першій абзаці, а потім починайте терти всю поверхню вуха пальцями, завершуючи масажом лобів. Р
- Також є велика концентрація біологічно активних точок на ногах, тому не заперечувати себе насолодою трохи масажу ніг до початку роботи важкого дня. Зробіть себе комфортно і ретельно масажуйте ноги по всій поверхні.
- Далі візьміть позу лежачи і запустіть вправу Кегель. Вичавити м'язи підлоги тазу і тримати їх так протягом 2 до 5 секунд, потім розслабитися і повторювати те ж саме 10 разів. 1555181
- Завершіть вправу «Золотий роостер стоїть на одній нозі». Просто закрийте очі, розслабляйте, підіймайте на коліні одну ногу, і поставте на 2 хвилини на кожну ногу. Якщо спочатку складно зберегти баланс, обмежити себе на кілька секунд і поступово збільшити час вправ.
Не всі довіряють такі методи загоєння, але є величезна кількість випадків, які підтверджують, що традиційна китайська медицина Це може зробити чудеса. Але диво не буває себе, потрібно докласти зусиль.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Важливо розуміти, що багато залежить не тільки від ваших дій, але і від вашого ставлення і віри в те, що ви робите. У нас є сильні докази, що влада думав лікує навіть невиліковні захворювання.
Поділіться соціальними мережами статтю про те, як підтримувати здоров’я у дорослому віці, і розповісти в коментарях про свої почуття після виконання комплексу Лі Гуілін.