Що важливо пам'ятати про досить жінок

Знайте. зрілі Найбільша нагорода для жінки, яка віддана вище. Але є обставини, які роблять жінку запитати себе: «Чому мені потрібно зараз?» Вважають, що це питання часто виникає у молодих дівчат, які ще не встигли насолоджуватися життям і не планують стати мамами. Однак навіть у віці 40 років вагітності можна приймати за сюрпризом.

ДепозитФотогалерея

Нещодавно редакційна колегія "Сайт" Не знаю, що робити. Щоб зрозуміти делікатне питання, вона вирішила за допомогою порад інших.

Ім'я - Elvira Я 43. У мене є два дорослих дітей: студент син і дочка, яка нещодавно одружилася. Я розлучився протягом 10 років. Я живу, бо мій син навчається в іншому місті, і моя дочка і її чоловік з батьками. Це правда, що діти іноді приходять до мене, але це не достатньо, щоб не відчувати себе самотніми.

ДепозитФотогалерея

Природно, я мав зв'язки з чоловіками після розлучення, але вони не тривалі. Я відчував себе самодостатньою, і не було бажання піти через всі ці повсякденні тонкощі і ще раз пересуватися. Я не хочу, щоб бити своїх дітей новими танцями.

ДепозитФотогалерея

6 місяців тому я зустрів чоловіка і ми почали говорити. Я нещодавно знаходився, я чекав дитину від нього. Ми не сказали йому за місяць. Неймовірно потрібна дитина. Я не знаю, що робити: мати дитину або ні. З одного боку я впевнений, що має дитину в моєму віці є дуже серйозним.

Що важливо пам'ятати про досить жінок р.

ДепозитФотогалерея

Вагітність після 40 В наш час вважається нормальним. Але буде я мати силу і силу, щоб виготовити його? І дитина може народитися хворим, або я не можу ведіти дитину. Але з іншого боку, я відчуваю себе так само, що я хотів би бути мамою знову і заповнювати своє життя красивими моментами.

ДепозитФотогалерея

За 2 тижні Я торкнувся сумнівами і думками. Я покликав свою дочку і розповіли про ситуацію. Вона говорить, що краще відмовитися від дитини. Я знаю, що це право, і я, ймовірно, візьміть свої поради. Але дуже складно зробити таке рішення.

Кожен має свою правду. Неонова вагітність є найбільш поширеною причиною аборту. Але, за словами психологів і лікарів, цей крок далеко від бідності або страху відповідальності. Багато людей не хочуть вийти з зони комфорту. Пристрасть завжди перетворює голову, але тільки ви вводите до відносин з чоловіком, потрібно оцінити всі наслідки.

Поговорили про жінок, які вирішили стати мамою після 40, і навіть після 50 років.

Розкажіть, що ви думаєте про ситуацію Ельвіри. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!

Фото за попереднім записом.