Як приготувати капусту в духовці

«Я люблю послухати історії про юнацьку молодь, там завжди є щось обструктивне і корисне для життя. Так що цей час досить випадково прийшов про приготування і бабуся запам'ятався рецептом запеченої капусти, яку вона прикрашала в цей час, говорить Ірина.

Редакція "Сайт" Я не можу залишити цей рецепт без уваги ( Адже це не просто капуста, але справжня кулінарна дива), тому поділитися ним з улюбленими читачами.

Як приготувати капусту з фаршированими інгредієнтами
  • 1кг капуста
  • 800г меленого м'яса
  • 500г картоплі
  • 3 цибулини
  • 5 яєць
  • 120 мл молока
  • 200г сметана
  • сіль
  • мелена

Підготовка
  1. Спочатку отримайте на капусту. Зніміть верхні листи, відваріть воду в великій сковороді, коли вода кипить, опустіть капусту всю і дочекайте, поки листя почнуть відокремити. Приготуйте відокремлені листя ще 2 хвилини, після чого можна вийняти їх і охолодити їх.

2. Потім відрізають жорсткі частини від листя капусти. П'яти і порубати цибулю, обсмажити його до тих пір, поки це не зрозуміло.

3. Потім додайте фарш на цибулю і залиште обсмажити на повільному вогні.

4. П'ятина і натрієва на великій тертці картоплі, додаємо її до фаршу, привеземо до напівкоштовності, солі і додаємо перець - начинка готова, залишається тільки перемішати все.

5. У окремій чаші збити яйця і молоко.

6. Листя капусти викладають у форму для випічки так, щоб вони повністю покривають дно, а зверху розподіляють половину начинки і полів збитих молочними яйцями. Зробіть другий шар в однаковій послідовності і покрийте все капустою на верхній частині. На самому кінці прогрійте духовку до 180 градусів, змащуйте пуф зі сметаною і надішліть духовку на 40 хвилин.

Капуста запечена з яйцем, фарширований і картопля - це просто надзвичайний смачний, обов'язково варто спробувати приготувати його! Для сім'ї та дружніх зустрічей, коли необхідно підготуватися до великої компанії.

р.

Поділіться рецептом в соціальних мережах і дізнайтесь, як варити пиріжки, як яловичина, без крихт м'яса і це правда, що один інгредієнт змінює все?