Чому ви не повинні тримати іконку в Гаманці

Коли я був 15, годин дав мені подарунок. Ікона Святої Катерини і замовили завжди носити її з вами. Далі я пішов з інструкцією бога і протягом багатьох років переніс ікону в моєму гробі. Я думав, я можу це зробити? Чи не суперечать православним канонам і не розкривається образ святого?

574854

Редакція "Сайт" Я вирішив вивчити цю проблему більш детально і зрозуміти всі нюанси. Не простягається тільки духовенство.

Де іконки повинні стояти в гаманці не рідкість. Багато людей, які зношують їх як тализмани і вірять, що обличчя святого має захищати і захищати. Багато ще повісити іконки в машині, перенести обличчя святих у своїх кишенях для удачі і так далі. Але ми робимо це?

Ікона, в першу чергу, має бути оброблена відповідно. Сьома екуменична рада сформульувала про те, що з допомогою ікон, святих, зображених на них, стає об'єктом нашої суперечності, спонукає нас запам'ятати їх.

Це означає, що іконка повинна стояти у видному місці, щоб ми могли бачити її, звернутися до неї і променя. Ікона зношена в пурпурі або сумці не отримує належного лікування. Рада вирішила на честь іконок і пропонувати молитви святим. Як часто ви програєте перед іконкою у вашому гаманці?

Ми вважаємо, що вони повинні захищати нас від зла. Це не те, що захистити нас, але Бог. Найвідомішими є щирість віри, молитви та повага до святих речей, які межують на окулянті. Подумайте, що іконка у вашому гаманці повинна автономно допомогти вам

Якщо людина лікує святку, він не дозволить собі перенести іконку в гаманець. Це не підходяще місце для святого. Кількість ікон з грошима, кредитними картками та іншими світовими речами невідповідно. З тієї ж причини не можна повісити іконки в машині.

Клергія вірить, що ікона не повинна прийти до контакту з побутовими речами. Ви не знаєте, де гроші лежали поруч з святинкою. Якщо є ікона в сумці, то варто його лікувати як святина. Ретельно покласти сумку кожен раз, не сидіти на ньому, і не покласти гаманець в кишеню спинки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Однак, найголовніше, це не так, але наше ставлення до образу святого. Задайте себе, чому ви несете іконку? Якщо це дійсно для любові Бога, щоб промити в нелегкий момент на обличчі святого, то це одне. Хоча в цьому випадку краще не зберігати іконку в вашому гаманці, але в кишеню, де тільки зображення буде лежати.

Якщо ви зносите це просто у випадку, для удачі, щоб бути щасливим у житті, це абсолютно інше питання. Це трансформація християнської святині в язичневий символ. Вам потрібно думати про це і реалізувати його. У будь-якому випадку, це найкраще ставити ікону в домашніх умовах і запропонувати молитву святому.

Де, то? Ікона допускається? Не існує чітких правил, але слід дотримуватися деяких порад. Правильне розташування розповість вам про загальне почуття. Можна розмістити іконки в вітальні, в дитячій, на кухні і навіть в спальні. Звичайно, у ванній кімнаті вони будуть недорогими.

Не розміщуйте іконки біля телевізора та іншого обладнання. Молитва вимагає повного концентрування, а техніка невпинно викликає відволікання. Краще вибрати місце від відволікань. Не варто робити весь куточок з іконками і спробувати поставити якомога більше обличчя святих. Молитва – це лише питання молитви, до тих пір, поки це від серця.

Звісно, це непристойне правило, але багато хто думає про це. Тим не менш, не існує жорсткої заборони. Якщо іконка, яку ви виконуєте з вами, і вам простіше, коли він знаходиться поруч з вами, то дайте йому залишитися. Якщо у вас була вірна віра в серце, без зайвих клопотів і жовчних проблем.

Ікона повинна бути оброблена повагою і відродженням. Про те, як боротися з іконами.

Ми також розповідаємо про те, чому іконки не повинні кинути.

Ви несете іконку в гаманці? Розкажіть, що ви думаєте про це.