Як побудувати відносини з матір'ю

Весілля – це не тільки фузія двох душ, а й об’єднання двох абсолютно чужих сімей. І не завжди представники обох сімей вітають нових родичів, тому великі і маленькі конфлікти не можна уникнути.

Завжди важко підкреслити. мамай І хоча є казка, що після шлюбу, розумна мама-в-права набуває дочку, і приступив до сина, але ситуації різні. А наша історія сьогодні, розповіла один з абонентів, є підтвердженням цього.

150077 р.

Я часто читаю історії про бідні дочки-в-прави, які страждають під мою матір'ю. Не дивно, що в кожній такій повісті завжди є місце для скарг: тоді мама-в-право заважає у справах молодого, потім змушує зайнятий бідний чоловік допомогти, або інший (вже жах!) приходить до відвідування.

- відео @

«Чи є всі ці скромні дочка-в-завдяки, щоб вони гарантовано отримували лікування, коли вони йдуть до чужого будинку?» Чому ви впевнені, що вони повинні водити пил? Чи не навчаються, що не можна піднятися на інший монастир з однією грамотою? І вони роблять. І вони намагаються згинатися під чоловіком і цілою родиною. й

«І якщо ви приїжджаєте до свого чоловіка, не плутайте його з вашим будинком, де вони дивляться в рот. Ось ваша мама піднялася і ненав'язлива її дитина, які ви зараз намагаєтеся повернути її. Так, якщо ви не можете отримати разом з матір'ю вашого чоловіка, то перейдіть в оренду квартиру!

р.

«І якщо у вас є два обставини, або ви очікуєте, що дитина, або ви заощаджуєте на виплаті внизу на тапотеці, або ви робите ремонт, просто подякуйте їм за те, щоб взяти вас і не виходити. й

«Хто коли-небудь думав, що мати-в-завдяки молодят нічого? Чому вона повинна відмовлятися від живого простору або навіть подарувати кому-небудь подарунки? Чому слід відкликати від життя сина і зберегти її в роті? Так, щоб не відступати таку дивовижну людину як нова дочка-завдання?

«Мій син вибрав лише таку бідну людину, як дружину. Він не скаже, але він запитує щось. І я відразу ж сказав, що якщо він вирішує жити з цією леді, він не буде бачити спадщина - Я хотів би, щоб писати все на мій нефрит, ніж залишити цей капюшон.

Я пам'ятаю пару днів до весілля, так що вона прийшла до мене з її ноутбуком і даваю свою квартиру на обличчі. Я сміхався до сліз. Я побачила в дзеркалі, щоб побачити, чи мав я «фоол» на голову.

477178

«Для матері не краще. Право на весілля вона сіла з мене і сказала, кажуть, що потрібно змінити квартиру для вас, щоб купити окрему квартиру для дітей, і якщо у вас немає достатньо грошей для одного, то ви будете жити в країні ... Після затоплення фольги мови проти неї, я був викопаний з весілля. Не хочу жити в чужому котеджі.

«Після весілля вони побігли мамі скарзі. Відразу приїхали з нотаріусом, щоб бабуся видала довіреність нареченого-право за розпорядженням її квартири. І після відмови вони також вимагали послуги нотаріуса для оплати. Ну, моя мама теж забрала.

р.

«Останній час дочка-в-одному побував у вагітних. Полювання живота, вимоглива реєстрація для себе і дитини. Після відмови я був відхилений і загрожував, що я не бачу мій онук до завершення реєстрації. Я не знаю, що мене гірше.

«Нехай вона віддала народження, мій онук не допускається бачити, і гроші затребувані на подарунки. Я не вирішив. Якщо я віпер-право, то це буде. Я не збираюся вийти з картини, або вони збираються знову на шиї. Цього року було достатньо для мене під одним дахом. й

«Це дивний, що ми не пішли на скидання для ручок. Але ця леді Бог, що заради своєї коханої дочки, останній готовий подарувати. Чому б не подарувала їй квартиру на онуках? Чи приймається майно тільки від зла матері-завдання? ?

«Нехай дочка-в-одному з дитиною ховається в оренду квартиру, і я, її, мама, розкіш в окремій траншеї. Чому я повинен дати своє місце? Або займіть свою маму, і дайте одну з квартир до молодят? Або ж краще перезаписати все не на сина, онука або непримушена, але відразу на дочку-в-право? Чи не загинув мій син?

Зв'язок між матір'ю і дочкою-в-правом - два жінки, які люблять однакову людину - не завжди просто. Вони говорять про те, що між цими жінками відразу є симпатія або ворожість, яка більше не може бути змінена. Це правда? І це наш герой вірою?