15
Рецепт торта банана
Якщо ви хочете випікати щось, фліппер Банани стануть найкращим варіантом. Чому? По-перше, його готують просто і швидко, по-друге, він виглядає дуже апетитним, і по-третє, поєднання повітряного тіста і соковитих бананів в карамелі не залишить байдужим нікого.
Ми рекомендуємо спробувати цей торт бурштинового кольору всім любителям бананових тістечок! Краще варити його в цілій формі, так як вона може витікати з з знімної карамелі під час випічки.
Інгредієнти Пирігові інгредієнти
Інгредієнти для карамельної глазурі
Підготовка
Коли будинок має банани, печиво, сметану і желатин, і у мене є вільний час, завжди роблять торт з шоколадом і бананами. Я дуже люблю, що його не потрібно запікати і не потрібно довго грати з тісто.
Бадана пудинг - це смачний десерт, який сподобається дорослим і дітям. Дуже смачна і ароматна страва.
Немає кращого закуски, ніж банани! Ці фрукти дуже зручно приймати з вами і їсти, коли немає можливості мити руки, а стан здоров'я після їжі їх просто відмінно. Ні заспокійливість в животі - тому що банани допомагають поліпшити травлення і запобігати несправності в кишечнику.
Ми рекомендуємо спробувати цей торт бурштинового кольору всім любителям бананових тістечок! Краще варити його в цілій формі, так як вона може витікати з з знімної карамелі під час випічки.
Інгредієнти Пирігові інгредієнти
- 3 банани
- 275г борошна
- 150г вершкове масло
- 150г цукру
- 10г ванільний цукор
- 4 яйця
- 100г сметана
- 5g розпушувач
Інгредієнти для карамельної глазурі
- 60г вершкове масло
- 150г цукру
Підготовка
- Залийте глазур цукру в дно сковороди. Покладіть його на середню вогонь і почекайте цукор розчинити, перемішуючи його круговими рухами.
- У гарячого цукру додайте вершкове масло і перемішайте.
3610Р. 4200Р. - Змастити форму для випічки рослинною олією, накриту пергаментним папером і залити гарячою карамелі в неї.
- Нарізати банани в муги і покласти їх на карамель. Якщо форма прямокутна, то банани можна вирізати на довгих смугах. Це, як кажуть, що справа смаку.
- Щоб приготувати тісто, перемішайте вершкове масло, сіль, цукор, ванільний цукор і збийте все в міксері близько 5 хвилин.
- До отриманої маси додайте один яйце і збити міксер.
- Додати трохи сметани і перемішати його вгору. Потім додайте розпушувач і борошно і знову збити все міксером, поки ви отримаєте масу однорідною консистенцією.
- Поставте бананове тісто.
- Змийте форму тісто так, щоб вона рівномірно розподілилася над бананами.
- Відправте духову шафу до 180 градусів за 30-40 хвилин. Карамель під час випікання кип'ятіння і може витікати з знімної форми, тому форма для випічки торта повинна бути цілою.
, м. Київ - Поверніть на інший гарячий торт і поставте його на блюдо.
- Залиште його, щоб трохи охолонути і подавати його на столі.
р. - Збочений карамельний пиріг готовий. Бон привіт!
Коли будинок має банани, печиво, сметану і желатин, і у мене є вільний час, завжди роблять торт з шоколадом і бананами. Я дуже люблю, що його не потрібно запікати і не потрібно довго грати з тісто.
Бадана пудинг - це смачний десерт, який сподобається дорослим і дітям. Дуже смачна і ароматна страва.
Немає кращого закуски, ніж банани! Ці фрукти дуже зручно приймати з вами і їсти, коли немає можливості мити руки, а стан здоров'я після їжі їх просто відмінно. Ні заспокійливість в животі - тому що банани допомагають поліпшити травлення і запобігати несправності в кишечнику.