Як приготувати листя капусти на зиму

Якщо ви не маєте місця для зберігання свіжої капусти на зиму, і ви віддаєте перевагу всім, щоб бути під рукою, рекомендуємо. сіль для голубів. Це дійсно прекрасна ідея для свята на ваших улюблених голубів майже цілий рік!

Моя мама-в-одному поділилася цим рецептом з мене. Вона збирала капусту листя, як це протягом 20 років!

Листи для синього Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як зробити капусту. зимовий листй Великий рецепт!

інгредієнти
  • 1 голова свіжої капусти
  • 1 л води
  • 3 ст.л. солі породи
  • 1 ст. цукру

Підготовка
  1. Промийте, а потім відваріть головку каля в окропі і злегка засолити воду. До речі, вода, в якій капуста була варена краще не заливати, її можна додавати в соус для чорниці, щоб розвести її до більш рідкого стану. Як приготувати листя капусти на зиму

2. Зняти листя акуратно. Як приготувати листя капусти на зиму р.

3. З гострим ножем порізати щільну середину з кожного листочка. Як приготувати листя капусти на зиму

4. Прокочуйте листя рулонами. Як приготувати листя капусти на зиму

5. Поставте листя в попередньо стерилізовані банки. Як приготувати листя капусти на зиму р.

6. Поставте каструлю на вогонь. Додайте сіль і цукор в воду, доведіть до кипіння. Як приготувати листя капусти на зиму

7. Залийте мариновані рулони листя капусти. 401862

8. Обкладинка банків. Після охолодження перемістіть банки з листям болгарки в каструлю. Як приготувати листя капусти на зиму

Можливо, ожина варена в кожній родині, і кожен будинок має власний рецепт. Однак це не означає, що ви не повинні експериментувати з начинкою.

Я пропоную вам дізнатися, як зробити абсолютно спеціальні голубці за старою рецептурою гіпсу. Самі гіпси, радісно, скажуть, що найсмачніші голубці отримують з вкраденої індички, хоча це не секрет цих голубів!

Я просто люблю кальмари, чому я зроблю кальмари щороку! Процес скручування простий і займає дуже мало часу, але потім результат такої роботи буде дуже корисним.

Ви готуєте листя капусти для голубців заздалегідь?