28
Як приготувати листя капусти на зиму
Якщо ви не маєте місця для зберігання свіжої капусти на зиму, і ви віддаєте перевагу всім, щоб бути під рукою, рекомендуємо. сіль для голубів. Це дійсно прекрасна ідея для свята на ваших улюблених голубів майже цілий рік!
Моя мама-в-одному поділилася цим рецептом з мене. Вона збирала капусту листя, як це протягом 20 років!
Листи для синього Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як зробити капусту. зимовий листй Великий рецепт!
інгредієнти
Підготовка
Можливо, ожина варена в кожній родині, і кожен будинок має власний рецепт. Однак це не означає, що ви не повинні експериментувати з начинкою.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити абсолютно спеціальні голубці за старою рецептурою гіпсу. Самі гіпси, радісно, скажуть, що найсмачніші голубці отримують з вкраденої індички, хоча це не секрет цих голубів!
Я просто люблю кальмари, чому я зроблю кальмари щороку! Процес скручування простий і займає дуже мало часу, але потім результат такої роботи буде дуже корисним.
Ви готуєте листя капусти для голубців заздалегідь?
Моя мама-в-одному поділилася цим рецептом з мене. Вона збирала капусту листя, як це протягом 20 років!
Листи для синього Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як зробити капусту. зимовий листй Великий рецепт!
інгредієнти
- 1 голова свіжої капусти
- 1 л води
- 3 ст.л. солі породи
- 1 ст. цукру
Підготовка
- Промийте, а потім відваріть головку каля в окропі і злегка засолити воду. До речі, вода, в якій капуста була варена краще не заливати, її можна додавати в соус для чорниці, щоб розвести її до більш рідкого стану.
- Зняти листя акуратно. р.
- З гострим ножем порізати щільну середину з кожного листочка.
- Прокочуйте листя рулонами.
- Поставте листя в попередньо стерилізовані банки. р.
- Поставте каструлю на вогонь. Додайте сіль і цукор в воду, доведіть до кипіння.
- Залийте мариновані рулони листя капусти. 401862
- Обкладинка банків. Після охолодження перемістіть банки з листям болгарки в каструлю.
Можливо, ожина варена в кожній родині, і кожен будинок має власний рецепт. Однак це не означає, що ви не повинні експериментувати з начинкою.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити абсолютно спеціальні голубці за старою рецептурою гіпсу. Самі гіпси, радісно, скажуть, що найсмачніші голубці отримують з вкраденої індички, хоча це не секрет цих голубів!
Я просто люблю кальмари, чому я зроблю кальмари щороку! Процес скручування простий і займає дуже мало часу, але потім результат такої роботи буде дуже корисним.
Ви готуєте листя капусти для голубців заздалегідь?