20
Що варити з курячого фаршу
Мій чоловік назвав, сказав, що на шляху від роботи він зустрів старий друг і прийде з ним, попросив його приготувати щось для зустрічі. Хочу здивувати хлопці з чимось незвичайним для вечері, а в холодильнику були тільки кефір, пара цибулин і курячий фарш.
Не встигнути бігти за покупками, я вирішив проконсультуватися з коханою матір'ю, яка просто заспокійлива на кухні, завжди радує побуту екзотичними стравами від звичайних продуктів. Надія Івановна допомогла, як ніколи раніше - чоловік з Коляй від "Швидких ніг" був просто радий! - каже друг.
Хто сказав, що справжній кулінарний шедевр повинен бути дорогою? Сьогодні видання. "Сайт" Вона ділиться рецептом найсмачніших і бюджетних курячих страв, які можна приготувати.
Що варити з курячими інгредієнтами
Підготовка
Войла, чудовий. "Швидкі ніжки" Привіт!
р.
А для десерту намагатися зробити Йоркширський муфін - справжній англійський делікатес. Якщо раптом не було необхідних продуктів в домашніх умовах, ми розповімо вам, як замінити яйця в випічці та інші відсутні інгредієнти.
Не встигнути бігти за покупками, я вирішив проконсультуватися з коханою матір'ю, яка просто заспокійлива на кухні, завжди радує побуту екзотичними стравами від звичайних продуктів. Надія Івановна допомогла, як ніколи раніше - чоловік з Коляй від "Швидких ніг" був просто радий! - каже друг.
Хто сказав, що справжній кулінарний шедевр повинен бути дорогою? Сьогодні видання. "Сайт" Вона ділиться рецептом найсмачніших і бюджетних курячих страв, які можна приготувати.
Що варити з курячими інгредієнтами
- 200мл кефір
- 2 пакети солоної соломи
- 0,5 ч.л. соди
- 300г
- 500г курячий мелений
- 2 цибулини
- 5 зубчики часнику
- 1 яйце
- христина белла
- сіль
- чилі
Підготовка
- Почати тест. Залийте кефір в глибоку миску, додайте сіль і соду, перемішайте і повільно додайте борошно, постійно помішуючи.
- Коли тісто загущить, кладемо її на стіл і замісіть руками.
- Потім можна почати приготування начинки. Дрібно прорізати або пропустити через цибулю блендера, з'єднати його з курячим м'ясом, додати сіль з перцем і добре перемішати. Краще, звичайно, не купувати в магазині, і варити. соковита самостійно.
- Тепер прокочуйте тісто і виріжте склянку скоринки. Переверніть соломку на невеликі шматочки і помістіть в центрі для кожного кола так, щоб краю соломки виходять за межі кола.
- Потім покладіть на тісто начинку і щічте краю торта. Вирізати кожен елемент навпіл і копати в попередньо підготовлені яйця і паніровки.
- Залишилося обсмажити «леги» з двох сторін на слабкому вогні, а обсмажені шматки викласти на паперові серветки для поглинання зайвого жиру.
Войла, чудовий. "Швидкі ніжки" Привіт!
р.
А для десерту намагатися зробити Йоркширський муфін - справжній англійський делікатес. Якщо раптом не було необхідних продуктів в домашніх умовах, ми розповімо вам, як замінити яйця в випічці та інші відсутні інгредієнти.