26
Незвичайні традиції різних країн
Що таке нормальне для деяких, для інших може бути дивно і іноді навіть ударним. Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати, шановний читач, 9. дивнийМи не розуміємо. Кожна традиція може навчити нас цікавими знаннями про країну та її культуру.
3610Р. 4200Р.
Незвичайні традиції
Також ми пропонуємо Вам ознайомитися з 34 національними стравами різних країн, які кожен повинен спробувати. Просто погляньте на них, як красиво і смачно!
Я. традиції деяких країн Це просто дискурування. Ситуація з корицею в Данії є нечітким! Я не хочу бути там на день народження, перш ніж я одружився.
Яка традиція дивилася і запам'яталася вам найбільше? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!
3610Р. 4200Р.
Незвичайні традиції
- Один з найбільш незвичайних і дивний Ви можете побачити її в країні, що я пов'язаний з казками Андерсена, різнокольоровими будиночками і пам'яткою Малої Русі в Копенгагені. Виявляється, що Danes періодично приймають душ з кориці. Так, ви почули прямо! Правда не все, але тільки дівчата або хлопці, які 25 років і хто все ще не знайшов своєї душі, і не одружений. Такі хлопці на день народження отримують «покарання» від друзів у вигляді відра кориці, які щедро душ від голови, щоб незрівняти і незрівняти іменинниці.
Після такої «справжньої», запах на тілі триває досить довго, тому всі люди можуть просто піти і познайомитися з людиною, яка пахне кориці.
р. - Але в Німеччині набагато романтичніше! Хлопці встановлюють травневі дерева, прикрашені кольоровими стрічками, в будинку коханої. Дерево триває до 1 червня, після чого висадка повинна підібрати її. Якщо дівчина оцінить хлопця, вона запрошує його на вечерю, дає йому коробку пива або просто поцілунок (учительська область країни має свою митницю).
, Україна - У Франції є традиція допомогти знайти іншу половину. Вишуканий французький підхід до проблеми з їх властивою грацією. 25 листопада День Катерини святкують покровинку дівчат та жінок. Згідно з традицією, в цей день безкоштовно молодих французьких жінок, носіння екстравагантних капелюхів (основно-зелених, червоних або жовтих), дефіле через вулиці своїх міст. Жінки віддають пасерам-на сяючі посмішки. Основною метою параду є залучення уваги потенційних костюмів.
- І ця традиція, безумовно, не допомогла людям, які не особливо допомагають своїм дружинам вдома! Справа в тому, що в Кенії, вона налаштована на одяг чоловіка в жіночому одязі, в якому чоловік повинен пройтися не менше місяця. Вважаю, що таким чином, чоловік зможе повністю відчути себе важкою і важкою жінкою, і буде лікувати дружину більшою любов'ю в майбутньому.
До речі, це весілля на замовлення строго спостерігається в Кенії і ніхто не об'єднує. Особливо дружина, яка любить фотографувати чоловіка і зберегти їх на сімейному альбомі.
- Щорічно, Індія проводить Фестиваль «Айді», де священики обов’язкові, щоб розбити кокоси на головах своїх послідовників. Таким чином, місцеві жителі висловлюють вдячність за здоров’я та здоров’я. До речі, про здоров'я: церемонія постійно контролює лікарів, які надають медичну допомогу жертвам після обряду. Я не хочу бути частиною цього фестивалю!
- У бразильському племені Савере Мувії є досить традиції Ініціація у чоловіків. Для цього молодий чоловік повинен пройти особливий обряд. Хлопець кладе на руку зубчик, наповнений мурахами парапоненера, укус якого становить 30 разів більше болючого, ніж укус з клепи, і тільки після 11 годин цього тесту молода людина стає чоловіком.
- І ця традиція відкидає мені більшу частину! У громаді Тідун (Індонезія), шлюбна пара не може піти в туалет протягом трьох днів після весілля. В іншому випадку шлюб не буде щасливим. Одружені дивляться після своїх членів сім'ї, щоб вони не розірвали традиції, і дають їм невелику кількість їжі і води.
- Я не люблю шотландські весільні традиції. Це називається "Наречена чорності". Перед весіллям майбутній наречений повинен бути прикрашений дикими скотами. І наречена сама і її наряд! Інгредієнти затемнення в різних кланах були дещо різними, але речовина повинна бути включена борошно, кисле молоко, змащені яйця, деякий запахний соус. У деяких місцях додано моласи і вугільний пил. Зробивши дівчину, вона потім посипала перами.
Так дівчина нібито очищалася від злих духів і приготувала до сімейного життя. Стародавні скоти вважали, що після цього всі побутові неприємності здаються тріфінгом! Найстрашнішим є те, що цей обряд ще існує в деяких гірських районах Шотландії, і в той час, щоб отримати шлюб без нього було дуже проблемним.
- Новини - Весілля в Китаї приносить різні емоції! Поки інші культури асоціюються весілля з радістю і посміхається, в Китаї наречена проводить місяць до церемонії в сльозах. А всі члени сім'ї також приєдналися до свого крісельства. Так дивний вони висловлюють радість майбутнього шлюбу дівчини.
Також ми пропонуємо Вам ознайомитися з 34 національними стравами різних країн, які кожен повинен спробувати. Просто погляньте на них, як красиво і смачно!
Я. традиції деяких країн Це просто дискурування. Ситуація з корицею в Данії є нечітким! Я не хочу бути там на день народження, перш ніж я одружився.
Яка традиція дивилася і запам'яталася вам найбільше? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!