Інструкція з приготування запеченої картоплі в гречці

«Всі є в Греції», особливо з смачними і ароматними стравами! Минулого року після відпустки на острові Санторіні (це мрія шахти), я впала в любов. Грецькай Я був особливо вражений не салатами і морепродуктами, але за картоплею.

Здавалося б, так важко випікати картопляй Але ні, я ніколи не смакував таку смачну страву в будь-якій точці світу! Ось все про соус, і інгредієнти самі чудово гармонізують і доповнюють один одного. Я думаю, що це добре, що я знайшов цей рецепт.

23297

Як приготувати картоплю в духовці Сьогодні видання "Сайт" Як приготувати. Грецька запеченай Це так смачно, що вам не потрібно м’яса або салату!

1 999 р.

Тест інгредієнти
  • 1 кг картоплі
  • 50мл оливкова олія
  • 1 ч.л. тертого лимонного пілінгу
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. органо
  • 3 зубчики часнику
  • пердят

Підготовка
  1. Краще почати, роблячи соус. У зручному контейнері залити оливковою олією, а потім додати тертий лимонний пілінг і орегано.

2. Дрібно подрібнити часник.

3. Додаємо до оливкової олії часник, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

4. Тепер йдемо безпосередньо на картоплю. Очистити картоплю і мити їх. Наріжте кожну картоплю навпіл, а потім на скибочки.

5. Вирізати картоплю в каструлю, а зверху полями це соус олії і спецій. Добре перемішайте рівномірно розподіліть соус. 673194

6. Картопля випікають 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. При цьому необхідно відкрити духовку кожні 15 хвилин, щоб перемішати картоплю.

7. Це, Грецька готовий. А зробити картопляний смак ще краще, можна доповнювати його соусом. Рецепт смачного салату зі сметаною влітку нагадує традиційний грецький соус тазікі, або зайкі, можна подивитися, натиснувши на цю посилання. Бон привіт!

Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати грецький салат відповідно до всіх правил і не перетворити вишукану страву Середземномор'я в простий овочевий ріжучий.

Згідно з грецькими господинями: червона, зелена і біла в салаті повинна бути приблизно рівною, а пурпурні цибулі і маслини призначені для гармонійно доповнювати апетитний склад.

Р

Завдяки використанню прянощів і лимонного пілінгу ви зможете подарувати гострий смак і неймовірний аромат цієї страви. Це другий раз я приготував цей тиждень! Дуже смачна, і не складна в плані приготування їжі і часу витрачається.