11
Інструкція по підготовці айкі
З настанням томатного сезону я завжди починає збиратися трохи. зимай Перший в моїй списці скручень завжди аджика Заманиха. Приготуйте швидко, зберігайте довгий час, з'їсти з великою радістю!
Без цього соусу немає сімейного бенкету в будинку. Цей рецепт запитує всіх, хто коли-небудь відвідав мене. Для більш ніж 5 разів я пам'ятаю, коли гість, залишаючи, повторює: «3 кг помідорів, 8 штук болгарського перцю, 5 голів часнику (не зубчики, не забувати...».
Як приготувати аджику сьогодні редакцію "Сайт" Покажіть, як Підготовка аджики Заманихай Я помістив його на шматку хліба або додайте його при подачі або приготування гарнірів та різноманітних страв!
3610Р. 4200Р.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, що ви вчите великий рецепт для аджики з сливами на зиму. Приготувати любов, покращує травлення, підвищує апетит і зміцнює імунітет!
У холоді відкрийте баночку цього ароматного смачного, ви пам'ятаєте тепле літо і відчуєте свій смак!
Ця аджика має лише один недолік: вона з'їсть занадто швидко. І не дивно, що він ідеально підходить практично для будь-якої страви, і, змащений на хлібі, занадто, дуже нічого!
Поділитися Ajiki Zamanikha рецепт З вашими друзями вони будуть вдячні Вам за це.
Без цього соусу немає сімейного бенкету в будинку. Цей рецепт запитує всіх, хто коли-небудь відвідав мене. Для більш ніж 5 разів я пам'ятаю, коли гість, залишаючи, повторює: «3 кг помідорів, 8 штук болгарського перцю, 5 голів часнику (не зубчики, не забувати...».
Як приготувати аджику сьогодні редакцію "Сайт" Покажіть, як Підготовка аджики Заманихай Я помістив його на шматку хліба або додайте його при подачі або приготування гарнірів та різноманітних страв!
3610Р. 4200Р.
інгредієнти
- 3кг томати
- 8 штук болгарського перцю
- 5 голів часнику
- 1 ст.л. соняшникової олії
- 1 ст. цукру
- 1 ст.л. солі
- 4 гострий перець под
Підготовка
- Подрібнити з томатним шліфуванням. Залийте в зручну ємність. Додайте цукор і сіль, перемішайте.
- Залийте вершкове масло в каструлю, доведіть до кипіння, а потім додайте помідори. Готуємо протягом 60 хвилин.
- У цей час прокручуємо через м'ясорубку болгарський перець і часник. Додайте їх в томати і варіть ще 15 хвилин. 15499 км
- Ті, хто любить аджику, слід додати гострий перець разом з болгаркою. Для любителів більш ніжного смаку рекомендується додати перець горіння разом з томатами.
- Гаряча готова аджика поширюється на стерилізовані банки і скручуємо нові кришки. Поверніть на банки, загорніть його в ковдру і залиште його до повного охолодження.
- Це, Аджика "Заманікха" готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, що ви вчите великий рецепт для аджики з сливами на зиму. Приготувати любов, покращує травлення, підвищує апетит і зміцнює імунітет!
У холоді відкрийте баночку цього ароматного смачного, ви пам'ятаєте тепле літо і відчуєте свій смак!
Ця аджика має лише один недолік: вона з'їсть занадто швидко. І не дивно, що він ідеально підходить практично для будь-якої страви, і, змащений на хлібі, занадто, дуже нічого!
Поділитися Ajiki Zamanikha рецепт З вашими друзями вони будуть вдячні Вам за це.