Інструкція з приготування шоколадного млинця з полуницею без випічки

Гентль крем десерти - слабкість. Особливо влітку, коли ви можете насолоджуватися великою кількістю ягід і фруктів. Як тільки я зустрілася з першою полуницею, я зроблю торт без випікання «Всі Дієтичні».

Цей смачний сирець поділився з собою другом шахти, який був кондитерським шефом більше 15 років. До речі, цей десерт навіть не потрібно випікати, просто перемішати все і покласти в холодильник на ніч. Приготування млинця. Увечері, і вранці я прикрашаю і насолоджуюсь приємним смаком.

Чізкейк з полуницею Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як зробити шоколад. Млиновий млин Немає випічки. Насолодіться десертом від кафе!

Десертні інгредієнти
  • 200г печиво
  • 100г вершкове масло
  • 400г вершковий сир
  • 350 мл вершки (жир від 33%)
  • 150 г цукрового порошку
  • КСНУМКСг желатин
  • 70 мл води (для замочування желатину)
  • 100г шоколадна паста

Склади для прикраси
  • 100-150г полуниці
  • 100г шоколад
  • пердят

Підготовка
  1. Залийте желатин водою і залиште його набухання.

2. Подрібніть печиво блендером в невелику кришку. Ви також можете покласти його в сумку і ходити по ньому з валиком. р.

3. Розтопити вершкове масло, залити його в печиво і ретельно перемішати. Дитина повинна нагадувати вологий пісок і добре тримати форму. Візьміть форму випікання (У мене діаметр 20 см) і починайте розкидувати печиво до дна. Натиснути на ручку і при необхідності. Поставте основу в холодильник на 30-60 хвилин.

(Б)

4. Щоб приготувати вершки, збийте вершковим міксером з половиною цукровою пудрою.

5. У окремому контейнері збити вершковий сир з рештою цукровою пудрою. Додати шоколадну пасту.

6. Гвинтовий желатин на грилі на плиті (але не кип'ятять), потім додають в ємність з вершковим сиром і шоколадною пастою. Дивитися з блендером. Комбінувати крем з шоколадно-гелатиновою масою. Стирайте лопаткою або на невеликій швидкості змішувача.

7. Видаліть форму з підставою з холодильника, викладіть на неї заливку, ретельно вирівнявши поверхню десерту. Вам потрібно зробити все швидко, залити можна швидко заморозити. Поставте форму в холодильник для повного заморожування на 4 години, або краще вночі.

8. Отримати заморожений сирець з холодильника. Для прикраси використовують полуницю, шоколад і м'ята. Вимийте полуницю і виріжте їх навпіл. М'ятний шоколад в водяній бані і за допомогою кондитерського мішка вивести довільні смуги на десерті, викласти полуницю і листя м'яти зверху. Як прикрасити млинець залежить тільки від ваших смакових вподобань і фантазії.

9. Це, млинці готовий. Бодибилдерши!

Я також запропоную вам рецепт для класичного китайського сирника New York. Я даю вам своє слово - це просто неможливо протистояти йому!

Ми з радістю хочемо, щоб зробити цей чудовий десерт знову.

Поєднання полуниці з шоколадом просто лебідь, а листя м'яти дарують свіжість і аромат до сирника. Це чистий задоволення! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.