17
Як зробити торт зі смородини
Мій чоловік родичі живуть на півдні Німеччини і навчають мене, як приготувати справжню їжу. Свебський пирігй Виходить, щоб бути дуже смачними, ніжними, апетитними і не на всіх складних у виконанні.
Оригінальний рецепт використовує червоні смородини, але я віддаю перевагу чорному. Так торт має більш гострий і виражений смак.
Чорні смородини крихітно корисні і насичені вітамінами, але в сирому вигляді я не схожий на це дуже багато, але на найбільш ніжному піщаному тісто, це кисло-солодка ягідна мухається в даний момент. Всі в сім'ї люблять цей торт.
Black Currant Pie Сьогодні Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. смородинай Що потрібно для закоханих
Тест інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам рецепт смачного торта з свіжою полуницею в желе. Ідеальна літня ласощі
Ми можемо сміливо сказати, що без цього смачного торта немає Swabian кухні! На півдні Німеччини в Баден-Вюртемберг з наступом Ягода-сезон Запечена практично в кожному будинку.
Цей торт є прикладом простого, але вишуканого тістечка, який обов'язково варто приготувати. І, як тільки я зустрічаю смородини на ринку, я зроблю ваузький торт.
Чи подобається вам рецепт? Розкажіть про це в соцмережах!
Оригінальний рецепт використовує червоні смородини, але я віддаю перевагу чорному. Так торт має більш гострий і виражений смак.
Чорні смородини крихітно корисні і насичені вітамінами, але в сирому вигляді я не схожий на це дуже багато, але на найбільш ніжному піщаному тісто, це кисло-солодка ягідна мухається в даний момент. Всі в сім'ї люблять цей торт.
Black Currant Pie Сьогодні Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. смородинай Що потрібно для закоханих
Тест інгредієнти
- 300г борошна
- 125г вершкове масло
- 200 г цукру
- 2 ч.л. розпушувача
- 3 яйця
- 1 ч.л. крохмаль
- 500г смородини
- щіпка
Підготовка
- Щоб приготувати піщану скоринку, просіяти 250 грам борошна разом з розпушувачем і сіллю на робочому столі. Візьміть вершкове масло з холодильника і виріжте його на невеликі шматочки.
- Зріжте вершкове масло в борошні з ніжом, щоб ви робили дитину. Відокремити білки з жовтків в дві різні ємності. У глибокій мисці поєднують жовтки, борошняну кришку і 100 грам цукру. Почати змішування тесту.
- Тримайте змішування тесту. Він повинен бути м'яким і еластичним. Поставте готове тісто в холодильник на півгодини.
- Вимити, очистити гілочки і висушити смородини. Якщо використовувати заморожену ягоду, краще його закласти на шнур, залити окропом і залишити на 10 хвилин, щоб скло має надлишок рідини. Потім залийте ягоди на паперовому рушнику трохи висихати. Р
- Білки охолоджуються, а потім починають збивати їх міксером спочатку на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Уважно додайте до них решту цукру (100 грам), борошно (50 грам) і крохмаль. В кінці слід отримати міцну і щільну масу.
- Коли кальмари збиваються, переносять смородина в окрему чашу, а потім засипають білками і змішують акуратно.
- Візьміть форму для випічки, змащуйте її маслом або покрийте його пергаментним папером. По-справжньому розподіліть тісто на дні форми і боків. Покладіть начинку на тісто і виправте її.
- Поставте торт в попередньо розігріту до 180 градусів духовки і запікайте 25-30 хвилин. Тут важливо переконатися, що вершина не включає передчасно.
- Ось все, Swabian. чорний готовий. Перед порізанням торта краще тримати його в холодильнику протягом декількох годин. Після того, як начинка занадто соковита і при різанні спекотного торта, багато соку витікають в мариновані. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам рецепт смачного торта з свіжою полуницею в желе. Ідеальна літня ласощі
Ми можемо сміливо сказати, що без цього смачного торта немає Swabian кухні! На півдні Німеччини в Баден-Вюртемберг з наступом Ягода-сезон Запечена практично в кожному будинку.
Цей торт є прикладом простого, але вишуканого тістечка, який обов'язково варто приготувати. І, як тільки я зустрічаю смородини на ринку, я зроблю ваузький торт.
Чи подобається вам рецепт? Розкажіть про це в соцмережах!