Як зробити торт зі смородини

Мій чоловік родичі живуть на півдні Німеччини і навчають мене, як приготувати справжню їжу. Свебський пирігй Виходить, щоб бути дуже смачними, ніжними, апетитними і не на всіх складних у виконанні.

Оригінальний рецепт використовує червоні смородини, але я віддаю перевагу чорному. Так торт має більш гострий і виражений смак.

Чорні смородини крихітно корисні і насичені вітамінами, але в сирому вигляді я не схожий на це дуже багато, але на найбільш ніжному піщаному тісто, це кисло-солодка ягідна мухається в даний момент. Всі в сім'ї люблять цей торт.

Black Currant Pie Сьогодні Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. смородинай Що потрібно для закоханих

Тест інгредієнти
  • 300г борошна
  • 125г вершкове масло
  • 200 г цукру
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 3 яйця
  • 1 ч.л. крохмаль
  • 500г смородини
  • щіпка

Підготовка
  1. Щоб приготувати піщану скоринку, просіяти 250 грам борошна разом з розпушувачем і сіллю на робочому столі. Візьміть вершкове масло з холодильника і виріжте його на невеликі шматочки.

2. Зріжте вершкове масло в борошні з ніжом, щоб ви робили дитину. Відокремити білки з жовтків в дві різні ємності. У глибокій мисці поєднують жовтки, борошняну кришку і 100 грам цукру. Почати змішування тесту.

3. Тримайте змішування тесту. Він повинен бути м'яким і еластичним. Поставте готове тісто в холодильник на півгодини.

4. Вимити, очистити гілочки і висушити смородини. Якщо використовувати заморожену ягоду, краще його закласти на шнур, залити окропом і залишити на 10 хвилин, щоб скло має надлишок рідини. Потім залийте ягоди на паперовому рушнику трохи висихати. Р

5. Білки охолоджуються, а потім починають збивати їх міксером спочатку на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Уважно додайте до них решту цукру (100 грам), борошно (50 грам) і крохмаль. В кінці слід отримати міцну і щільну масу.

6. Коли кальмари збиваються, переносять смородина в окрему чашу, а потім засипають білками і змішують акуратно.

7. Візьміть форму для випічки, змащуйте її маслом або покрийте його пергаментним папером. По-справжньому розподіліть тісто на дні форми і боків. Покладіть начинку на тісто і виправте її.

8. Поставте торт в попередньо розігріту до 180 градусів духовки і запікайте 25-30 хвилин. Тут важливо переконатися, що вершина не включає передчасно.

9. Ось все, Swabian. чорний готовий. Перед порізанням торта краще тримати його в холодильнику протягом декількох годин. Після того, як начинка занадто соковита і при різанні спекотного торта, багато соку витікають в мариновані. Бодибилдерши!

Також я пропоную вам рецепт смачного торта з свіжою полуницею в желе. Ідеальна літня ласощі

Ми можемо сміливо сказати, що без цього смачного торта немає Swabian кухні! На півдні Німеччини в Баден-Вюртемберг з наступом Ягода-сезон Запечена практично в кожному будинку.

Цей торт є прикладом простого, але вишуканого тістечка, який обов'язково варто приготувати. І, як тільки я зустрічаю смородини на ринку, я зроблю ваузький торт.

Чи подобається вам рецепт? Розкажіть про це в соцмережах!