16
Конденсований рецепт випічки
Мій чоловік рідко варить, але заради дітей я готовий взяти кухонну техніку і стояти на плиті. Одного разу він і його молодший син був лівий, а час для експериментів почався. Чоловік сказав, що його син запросив йому щось солодке і смачне, але з конденсованої конденсації.
ДепозитФотогалерея
Він вирішив зробити печиво. Він взяв, що було під рукою і приготував, як молодий сказав, конденсованих бункерів. Він присмачений великим, і тепер навіть я варю його. І сьогодні наш редакційний відділ. "Сайт" Увійти згущенийй
Змії з конденсованими інгредієнтами
Підготовка
Печиво перетворює розі, ніжний і ароматний. Не смакуйте занадто солодким, але відчувається конденсований. Діти божевільні про цей cookie, і кожен може зробити його. Навіть дитина може впоратися з цим рецептом!
Обов'язково варити його. згущений Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.
І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.
ДепозитФотогалерея
Він вирішив зробити печиво. Він взяв, що було під рукою і приготував, як молодий сказав, конденсованих бункерів. Він присмачений великим, і тепер навіть я варю його. І сьогодні наш редакційний відділ. "Сайт" Увійти згущенийй
Змії з конденсованими інгредієнтами
- 380г конденсований
- 180г вершкове масло
- 450г борошна
- 1,5 ч.л. розпушувача
Підготовка
- Візьміть більший контейнер і перемішайте борошно і розпушувач в ньому.
ДепозитФотогалерея - На іншій пластині пофарбуйте пачку масла. Залийте згущене масло і добре перемішайте. Необхідно мати однорідну масу.
ДепозитФотогалерея - До цієї маси поступово додайте борошно, помішуючи весь час. Змішайте тісто. Це буде невелика, щільна шипка.
ДепозитФотогалерея - Тепер розділіть тісто на дрібні печиво. Просто захоплюйте маленькі біти і закочуйте в вузлики. Покладіть їх на горщик пергаментного паперу. Таким чином, вони однакові товщини, натискають на кожну виделку зверху.
ДепозитФотогалерея - Печиво випікають в 180-градусній духовці близько 15 хвилин. Не потрібно бути міцним.
ДепозитФотогалерея
Печиво перетворює розі, ніжний і ароматний. Не смакуйте занадто солодким, але відчувається конденсований. Діти божевільні про цей cookie, і кожен може зробити його. Навіть дитина може впоратися з цим рецептом!
Обов'язково варити його. згущений Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.
І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.