Конденсований рецепт випічки

Мій чоловік рідко варить, але заради дітей я готовий взяти кухонну техніку і стояти на плиті. Одного разу він і його молодший син був лівий, а час для експериментів почався. Чоловік сказав, що його син запросив йому щось солодке і смачне, але з конденсованої конденсації.

ДепозитФотогалерея

Він вирішив зробити печиво. Він взяв, що було під рукою і приготував, як молодий сказав, конденсованих бункерів. Він присмачений великим, і тепер навіть я варю його. І сьогодні наш редакційний відділ. "Сайт" Увійти згущенийй

Змії з конденсованими інгредієнтами
  • 380г конденсований
  • 180г вершкове масло
  • 450г борошна
  • 1,5 ч.л. розпушувача

Підготовка
  1. Візьміть більший контейнер і перемішайте борошно і розпушувач в ньому.

ДепозитФотогалерея

2. На іншій пластині пофарбуйте пачку масла. Залийте згущене масло і добре перемішайте. Необхідно мати однорідну масу.

ДепозитФотогалерея

3. До цієї маси поступово додайте борошно, помішуючи весь час. Змішайте тісто. Це буде невелика, щільна шипка.

ДепозитФотогалерея
  4. Тепер розділіть тісто на дрібні печиво. Просто захоплюйте маленькі біти і закочуйте в вузлики. Покладіть їх на горщик пергаментного паперу. Таким чином, вони однакові товщини, натискають на кожну виделку зверху.

ДепозитФотогалерея

5. Печиво випікають в 180-градусній духовці близько 15 хвилин. Не потрібно бути міцним.

ДепозитФотогалерея

Печиво перетворює розі, ніжний і ароматний. Не смакуйте занадто солодким, але відчувається конденсований. Діти божевільні про цей cookie, і кожен може зробити його. Навіть дитина може впоратися з цим рецептом!

Обов'язково варити його. згущений Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.

І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.