Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

Минулого літа я отримав дійсно золотий рецепт торта, який мій друг мама поділився з мною. Як я тепер пам'ятаю, я їду до дому батьків і почую голос Тітка Лілія, мій друг матері: «Для того, щоб працювати, і він атакував співробітниками на тему «Основувати свою маму рецепт». Не торт, це пісня. Спробуйте, Мариночка!

І я чую свою маму захоплену кашу, і в відповідь: «Написати: 1 склянка кефіру, 50 грам вершкового масла, борошна ...» І тепер я щасливий, щоб зробити цей торт. З простою композиції і простотою приготування виходить смачно!

Пиріг з полуницею в духовці Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. кефірй Я ніколи не смакував краще!

Тест інгредієнти
  • 2 яйця
  • 170г цукру
  • 1 ст. кефір
  • 50г вершкове масло
  • 1,5 ст. борошна
  • 1 ч.л. соди
  • 300 г полуниці
  • щіпка

Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі р.

Підготовка
  1. Вершкове масло в мікрохвильовій печі. Нехай масло охолоне. Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

2. У зручному контейнері збити на невеликій швидкості яйце з щіпкою солі для збільшення обсягу. Залити цукор в ємність і продовжити збивання протягом 5 хвилин до утворення пишної маси світла. Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

3. Залийте в ємність кефір і вершкове масло, трохи перемішайте з королою або міксером на низькій швидкості. Запитайте на борошно, додайте соду. Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі р.

4. За допомогою міксера змішайте гладке і однорідне тісто. У консистенції варто нагадувати сметану. Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

5. Змішайте форму вершковим маслом. Покладіть на дно цвіль промити і очистити полуницю. 123456наступний

6. Зверху полуниці залити тісто так, щоб воно рівномірно покривало ягоду. Поставте торт в духовку і запікайте на 180 градусів за 60 хвилин. Перевірте готовність торта з зубцем або дерев'яною паличкою. Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

7. Повністю охолоджуйте торт і тільки потім зробіть його з уніформи і подаємо до столу. Це, полуниця готовий. Бодибилдерши! Інструкція для приготування торта з полуницею на кефірі

Якщо ви хочете порадувати себе і вашої дитини з чимось солодким, вам не потрібно купувати цукерки. Не було корисного часу. Кращі солодощі влітку – ягоди, взимку – консервовані фрукти.

Я раджу дізнатися, як варити полуниці цукерки в домашніх умовах. У сотні разів тасти, ніж магазини, і якщо ягоди добре подаються, вони будуть зберігатися протягом багатьох років.

Негарантійний домашній кефір Не залишить байдужим ні дорослого, ні дитини. Смачний, ніжний, світло, ароматний ... Як легко приготувати! Здрастуйте на ринок для полуниці і починайте випікання, ваша сім'я обов'язково оцінить таку делікатесність.

Поділитися з друзями рецепт для цього смачного пирога з полуницею, обов'язково сподобається!