Як зробити варення з м'яти

Я бачив, що сусід закривав варення. Немає нічого дивного, але колір був зеленим. Я довго думав, що ви можете варити варення, щоб зробити його з такого насиченого кольору. Я думав і думав, а потім вирішив піти і попросити. Ось як я дізнався рецепт для м'яти і лимонного варення.

Спочатку я думав, щоб зробити одну баночку намагатися, і зараз на третій рік його варити. І вночі. "Сайт" Поділіться цим рецептом!

Кондиціонери
  • 1 л води
  • 200 г м'яти
  • 1 лимон
  • 2 ст. цукру
  • 1 сумка будь-якого гельлінгу
  • Зелена

Підготовка
  1. Спочатку необхідно підготувати. пердятй Промийте гілочки і висушіть, а потім порізати стеблами. 519275

2. Вимийте лимон і виріжте його навпіл лоб або кубики. Поставте його вниз. м'ята і лимон в каструлю окропу.

3. Періодично помішуючи, окропом і лимоном протягом 20 хвилин. Потім процідіть відвар м'яти через невеликий сито або ддшлаг. Рекомендується процідити відвар двічі, щоб він став повністю прозорим. Ви можете використовувати марлю.

4. Чистий проціджений сироп залити в сковороду і залити цукор там. Готуємо ще 20 до 30 хвилин. Чим довше ви варите, тим густіше варення станеться. р.

5. Далі додайте гельлінг агента, який продається в магазинах під назвою «Зеленики» або «Зеленка». Ви можете використовувати агар-агар. Додайте до сковороди на самому кінці кипіння, добре перемішайте і відваріть варення ще 2 хвилини.

6. Колір варення себе не дуже красиво, тому можна додати барвник. Потім джем вийде яскравий смарагдовий колір. Тепер залишається розкачати варення в стерилізованих банках і покласти в панчоху на зиму.

Як приготувати баночку варення за смаком і відкрити кращий рецепт корисної і смачної делікатесності. Тепер я розкачую принаймні пару банок на зиму. Після всього, це не просто варення, але і смачна медицина!

Вам подобається незвичайні скручі? Ми поділили рецепт кульбаби з вами раніше.

І якщо ви втомилися від варення, обов'язково побачте 5 способів зберегти ягоди абсолютно новим способом. Бон привіт!

Що робити зимові препарати?