10
Як зробити варення з м'яти
Я бачив, що сусід закривав варення. Немає нічого дивного, але колір був зеленим. Я довго думав, що ви можете варити варення, щоб зробити його з такого насиченого кольору. Я думав і думав, а потім вирішив піти і попросити. Ось як я дізнався рецепт для м'яти і лимонного варення.
Спочатку я думав, щоб зробити одну баночку намагатися, і зараз на третій рік його варити. І вночі. "Сайт" Поділіться цим рецептом!
Кондиціонери
Підготовка
Як приготувати баночку варення за смаком і відкрити кращий рецепт корисної і смачної делікатесності. Тепер я розкачую принаймні пару банок на зиму. Після всього, це не просто варення, але і смачна медицина!
Вам подобається незвичайні скручі? Ми поділили рецепт кульбаби з вами раніше.
І якщо ви втомилися від варення, обов'язково побачте 5 способів зберегти ягоди абсолютно новим способом. Бон привіт!
Що робити зимові препарати?
Спочатку я думав, щоб зробити одну баночку намагатися, і зараз на третій рік його варити. І вночі. "Сайт" Поділіться цим рецептом!
Кондиціонери
- 1 л води
- 200 г м'яти
- 1 лимон
- 2 ст. цукру
- 1 сумка будь-якого гельлінгу
- Зелена
Підготовка
- Спочатку необхідно підготувати. пердятй Промийте гілочки і висушіть, а потім порізати стеблами. 519275
- Вимийте лимон і виріжте його навпіл лоб або кубики. Поставте його вниз. м'ята і лимон в каструлю окропу.
- Періодично помішуючи, окропом і лимоном протягом 20 хвилин. Потім процідіть відвар м'яти через невеликий сито або ддшлаг. Рекомендується процідити відвар двічі, щоб він став повністю прозорим. Ви можете використовувати марлю.
- Чистий проціджений сироп залити в сковороду і залити цукор там. Готуємо ще 20 до 30 хвилин. Чим довше ви варите, тим густіше варення станеться. р.
- Далі додайте гельлінг агента, який продається в магазинах під назвою «Зеленики» або «Зеленка». Ви можете використовувати агар-агар. Додайте до сковороди на самому кінці кипіння, добре перемішайте і відваріть варення ще 2 хвилини.
- Колір варення себе не дуже красиво, тому можна додати барвник. Потім джем вийде яскравий смарагдовий колір. Тепер залишається розкачати варення в стерилізованих банках і покласти в панчоху на зиму.
Як приготувати баночку варення за смаком і відкрити кращий рецепт корисної і смачної делікатесності. Тепер я розкачую принаймні пару банок на зиму. Після всього, це не просто варення, але і смачна медицина!
Вам подобається незвичайні скручі? Ми поділили рецепт кульбаби з вами раніше.
І якщо ви втомилися від варення, обов'язково побачте 5 способів зберегти ягоди абсолютно новим способом. Бон привіт!
Що робити зимові препарати?