14
Як побудувати відносини з дружиною чоловіка
Знаходження власної або власної особистості, яка живе з цією людиною для відпочинку своїх життів, виховання дітей, підтримки та виховання кожного іншого – це мрія, ідеальний для якого всі аспіранти. Але не кожен зможе приїхати до нього відразу.
Життя ускладнений і непередбачуваний. Це буває, що шлюби перервуться, а потім люди знову починають родину з кимось іншим. Чи не було дітей, які залишилися від попередніх шлюбів.
Зв'язавшись з дітьми з минулих шлюбів, людина в будь-якому випадку зберігає контакт з колишньою дружиною або дружиною. Не завжди легко приймати таку комунікацію.
Ось що 32-річної Єкатерини говорить: Мій чоловік і я був разом протягом семи років, є загальна дитина, але дружина має минуле: екс-дружина і син. І як тільки ці два на горизонті, я буквально отримую гістеричну. Я не можу контролювати себе. Як перестати турбуватися про них? ?
Психологи рекомендують в таких ситуаціях, перш за все, для створення каркасу зв'язку, а потім для розуміння природи почуттів, які виникають. Як за кадром?
ДепозитФотогалерея
Комунікація між чоловіком і його дружиною допустимо в наступних випадках:
Рамки зв'язку з колишнім
ДепозитФотогалерея
Якщо чоловік зустрічає і спілкується з дружиною, як друг, щоб пити каву, говорити про особисті речі, консольувати її або консольувати себе, і ви не любите його, ви можете поговорити з ним про це відверто.
Зв'язки між чоловіком і його дружиною повинні бути системними, не спонтанними. В іншому випадку вони постійно порушують плани сім'ї. Про час і ресурси він збирається витрачати на своє минуле. З цим розумом, щоб побудувати подарунок і отримати разом без почуття несправедливості і звичайної.
Як боротися з почуттями, які виникають при зустрічі з дружиною чоловіка? Потрібно вивчити свою природу. Найімовірніше, це не вини екзамена, а сама жінка. Або ж, її внутрішня дитина, дівчина, яка спала в минулому і не виживала її біль.
ДепозитФотогалерея
Коли сім'я затишна, комфортна і гармонійна, поява незапрошених гостей з минулого може бути дратівливою, але не може привести до хістерії. Якщо ви не, робота над відносинами з чоловіком, і не дайвінг в минуле і закінчилися.
Як вирішити проблеми сімейних відносин і гармонізувати їх, читайте в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.
Життя ускладнений і непередбачуваний. Це буває, що шлюби перервуться, а потім люди знову починають родину з кимось іншим. Чи не було дітей, які залишилися від попередніх шлюбів.
Зв'язавшись з дітьми з минулих шлюбів, людина в будь-якому випадку зберігає контакт з колишньою дружиною або дружиною. Не завжди легко приймати таку комунікацію.
Ось що 32-річної Єкатерини говорить: Мій чоловік і я був разом протягом семи років, є загальна дитина, але дружина має минуле: екс-дружина і син. І як тільки ці два на горизонті, я буквально отримую гістеричну. Я не можу контролювати себе. Як перестати турбуватися про них? ?
Психологи рекомендують в таких ситуаціях, перш за все, для створення каркасу зв'язку, а потім для розуміння природи почуттів, які виникають. Як за кадром?
ДепозитФотогалерея
Комунікація між чоловіком і його дружиною допустимо в наступних випадках:
Рамки зв'язку з колишнім
- Виняток може прийти на гроші: алімонія або матеріальна допомога.
- Чоловік може допомогти їй вирішити деякі економічні питання, які впливають на благополуччя дитини.
- Чоловік також може бачити екс-поус, коли він бере дитину з ним, на день народження, під час шкільних свят і з будь-яких причин, пов'язаних з дитиною.
ДепозитФотогалерея
Якщо чоловік зустрічає і спілкується з дружиною, як друг, щоб пити каву, говорити про особисті речі, консольувати її або консольувати себе, і ви не любите його, ви можете поговорити з ним про це відверто.
Зв'язки між чоловіком і його дружиною повинні бути системними, не спонтанними. В іншому випадку вони постійно порушують плани сім'ї. Про час і ресурси він збирається витрачати на своє минуле. З цим розумом, щоб побудувати подарунок і отримати разом без почуття несправедливості і звичайної.
Як боротися з почуттями, які виникають при зустрічі з дружиною чоловіка? Потрібно вивчити свою природу. Найімовірніше, це не вини екзамена, а сама жінка. Або ж, її внутрішня дитина, дівчина, яка спала в минулому і не виживала її біль.
ДепозитФотогалерея
- Шапка завжди приховує глибокі почуття. Не можна приховати почуття, що не безпосередньо пов’язані з екс-дружею вашого партнера. Можливо, це лунок особистого оповідання. Може бути страх, що чоловік повернеться в першу сім'ю. Сприяє самосубті і дисгармонії в відносинах. В першу чергу потрібно працювати над собою і атмосферою в будинку.
ДепозитФотогалерея - Можливо, ви володієте. Тексти пісень, а це означає: І ви думаєте, що ваша екзотика приймає ваш чоловік далеко. Якщо мова йде про теми, пов'язані з дитиною, це не так. І з дитиною спілкуватися з чоловіком також заборонено.
ДепозитФотогалерея - Нехай це ревнощі. Ялій минулої степи. Якщо ваш чоловік вибрав вас в цей момент і живе з вами, то нічого не хвилюватися.
- Зняття повторення сценарію. Ти можеш боятися, що ваш чоловік залишає вас таким же чином, що ти залишив. І намагатися на роль. "Публічний екс-дружина"й Так, люди не завжди змінюються, і чоловік не може змінюватися після розлучення. Але ви не знаєте, що ви повністю відрізняєтеся від людини, з якою живе ваша дружина. І, можливо, він буде разом з вами. Ви повинні вірити. р.
ДепозитФотогалерея
Коли сім'я затишна, комфортна і гармонійна, поява незапрошених гостей з минулого може бути дратівливою, але не може привести до хістерії. Якщо ви не, робота над відносинами з чоловіком, і не дайвінг в минуле і закінчилися.
Як вирішити проблеми сімейних відносин і гармонізувати їх, читайте в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.