20
Рецепт яблучного пирога
Коли будинок наповнений яблуками, а торти і charlotte втомлюються, я зроблю свій грандіозний поворотний стіл. Молдовська випічка Я ніколи не даю тебе! Немає яблук - Я з капустою, немає капусти - з м'ясом і грибами. Є мільйони варіантів, тому що це задоволення, щоб приготувати з таким успішним тестом. Верхній коржі ніколи не ламається, сік не витікає, а скоринки ламаються.
р.
Простий яблучний пиріг сьогодні "Сайт" Я покажу вам відмінний спосіб переробити останні яблука року. До тебе. кепікі - "Молдовка" вершина.
Випічка нагадує шаровану яблучну пастель. Тісто не слід розкачати, але замісити пальцями. Чим тонше тісто, тим смачніше торт, і якщо є невеликі отвори - не проблема.
інгредієнти
Підготовка
М'який і хрусткий верту можна зробити з сиром, сиром, бринзою, м'ясом, грибами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. З сметаною або молоком це найкращий сніданок, який не закручує навіть до наступного дня.
Вам подобається приготування їжі? Зареєструватися яблуко-мейк Познайомитися з друзями
р.
Простий яблучний пиріг сьогодні "Сайт" Я покажу вам відмінний спосіб переробити останні яблука року. До тебе. кепікі - "Молдовка" вершина.
Випічка нагадує шаровану яблучну пастель. Тісто не слід розкачати, але замісити пальцями. Чим тонше тісто, тим смачніше торт, і якщо є невеликі отвори - не проблема.
інгредієнти
- 2-2,5 ст.л. борошна
- 0,7 столи води
- 0,5 ст.л. без запаху рослинного масла
- 4-5 яблук
- 2 ст. л.
- 2 ст.л. подрібнених горіхів
- 3 ст. цукру
- щіпка
Підготовка
- У мисці змішати борошно з сіллю і 1 ст. цукру. Порти заливають воду і рослинне масло (для тесту потрібно 4 ст. л.). Змішані м'які, еластичні тісто. Розділіть його на 4 частини і залиште на 15 хвилин.
- Кожна частина з пальцями простягається в тонкий торт. Якщо тісто розбиває в деяких місцях.
- Заливаємо стіл харчовою плівкою і посипаємо борошном. Поставте на плівку витягнуту плоску, змащуйте рослинною олією, зверху і так далі. Не потрібно змащувати останній торт.
- Содієві яблука на тертці, змішати з родзинками цукру і горіхами.
- Покладіть начинку на тісто і Роликий Потім акуратно перекручуємо рулон в турнікет. Прокочуйте рулон з равликом і помістіть в деко або каструлю без ручки. Змастити верхню частину заготовки збитим яйцем або рослинним маслом.
- Змія при температурі 200 градусів до золотистої скоринки (40-60 хвилин). Давайте мені охолонути в уніформі з рушником. Бодибилдерши!
М'який і хрусткий верту можна зробити з сиром, сиром, бринзою, м'ясом, грибами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. З сметаною або молоком це найкращий сніданок, який не закручує навіть до наступного дня.
Вам подобається приготування їжі? Зареєструватися яблуко-мейк Познайомитися з друзями