21
Як зробити пікнічні коржі
Відкрито сезон екскурсій на природі. Якщо ви вже не користувалися свіжим повітрям і красою природи, обов'язково заплануйте пікнік на найближчі вихідні.
І який пікнік без смачного барбекю і закуски? Сьогодні, як закуска, ми пропонуємо приготувати міні-кекси, які чудово поєднуються з м'ясними стравами і зачаровують відпочинок в природі.
Міні-кейс Кука. манжети Хороша ідея для зайнятих будинків. Приготуйте не більше половини години, і захочете спробувати ці маленькі абсолютно все. Редакція "Сайт" Я люблю ділитися простим рецептом закусок.
інгредієнти
Підготовка
На тортах з соковитою м'ясною начинкою не займе багато часу, і це небезпечно для відрізних м'ясників, щоб запропонувати торти з зеленню. Так краще приготувати різні коржі і обов'язково різні форми. Для тих, хто любить різноманітність в їжі, існує вибір 5 успішних начинок для тортів.
Покажіть мені в коментарях, якщо вам сподобався рецепт міні-мейкерів. Поділіться рецептом з друзями на соцмережах.
І який пікнік без смачного барбекю і закуски? Сьогодні, як закуска, ми пропонуємо приготувати міні-кекси, які чудово поєднуються з м'ясними стравами і зачаровують відпочинок в природі.
Міні-кейс Кука. манжети Хороша ідея для зайнятих будинків. Приготуйте не більше половини години, і захочете спробувати ці маленькі абсолютно все. Редакція "Сайт" Я люблю ділитися простим рецептом закусок.
інгредієнти
- 1 пучок петрушка
- 1 пакет кропу
- 1 пакет базиліка
- 1 пакет хребта
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 гілочка м'яти
- 1 крадіжка свіжої cilantro
- 2 зубчики часнику
- 50г пармезан
- 150г моцарелла
- 1 яйце
- 500 г листового тіста
- 2 ст.л. рослинного масла
- 2 ст. кунжуту
- сіль
Підготовка
- Добре промийте зелень і висушіть паперовим рушником, дрібно наріжте.
- Нагрійте каструлю рослинною олією і очистіть часник. 12168918
- Кисть часнику з виворітною стороною ножа і відправляємо всі зелені на сковороду. Каркаси на середньому вогні 3 хвилини, потім сіль і перець суміш.
- Змочити пармезан і розрізати моцарелу дрібно, перемішати сир з зеленню.
- Ролл над міні-мейк І вирізати муги з неї за формою або шиєю скла. З залишків тіста формують кульку, прокочуємо валик і знову зрізаємо кола. З одного магазину виходить лист тіста, виходить 27 дрібних тістечок.
- Покладіть начинку на заготовки і змастити краю збитим яйцем, щічте краю. Можна додатково прогулятися виделкою по краях так, щоб тістечка точно не відкривалися при випіканні.
- Нагрійте духовку до 180 градусів, каструлю накрийте папером і викладіть туди тістечка.
- Помариньте тістечка з яйцем і посипте кунжутом.
- Випікайте торти до золотистого кольору протягом 30-35 хвилин.
На тортах з соковитою м'ясною начинкою не займе багато часу, і це небезпечно для відрізних м'ясників, щоб запропонувати торти з зеленню. Так краще приготувати різні коржі і обов'язково різні форми. Для тих, хто любить різноманітність в їжі, існує вибір 5 успішних начинок для тортів.
Покажіть мені в коментарях, якщо вам сподобався рецепт міні-мейкерів. Поділіться рецептом з друзями на соцмережах.