Як правильно мити москітну сітку

«Новий день ми почали загальне очищення з Dima. Все було в першу чергу, але коли прийшов до москітних мереж, ми застрягли. Я вгадаю, що я залишила сітки, щоб виростити грязь далі, якщо не для моєї улюбленої сестри. Вона є лише деякі види магазин будинок різних побутових рубати життя, я тільки дивився, як вона керує, щоб винахідити все це, знайти і дізнатися, говорить Даша.

Для всіх, хто не так щасливий з родичами, як наша Даша, "Сайт" детальна інструкція Як мити москітну сітку Не потрібно турбуватися.

Одним з ключових точок очищення є вибір відповідних миючих засобів. Виходить, що найкращий спосіб мити москітні сітки посудомийна машинай Величезний плюс полягає в тому, що не потрібно витрачати гроші на спеціальні кошти, які, незважаючи на їх прямим призначення, значно поступаються йому в ефективності.

Очищення сітки.
  1. Для приготування розчину для миття сітки розвести 2 ст. л. засіб для миття посуду в 1 л теплої води і перемішати до утворення піни.

2. Перед тим як почати миття, сітка повинна бути видалена з вікна. Робиться досить просто: піднімайте його так, щоб кадр вийшов з синуса і витягніть на себе.

3. Далі кладемо сітку в ванній кімнаті або душу, злегка нахиливши ліжко рушником на дно, щоб вона не ковзала. Закріпивши позицію сітки, нанесіть готовий розчин до нього щіткою і залиште на 15 хвилин, щоб старий брухт відійшов.

4. Після, не натискаючи щітку, ретельно протріть всю поверхню і промийте розчин водою під невеликим тиском, щоб не пошкодити сітку.

5. Перед тим як повернути москітну сітку на її правильному місці, нехай її висихати повністю, інакше нова частина бруду відразу прилипне до неї.

Це загальна помилка більшості, щоб запам'ятати необхідність. чистити раз на півроку. Для цього необхідно зробити кожен місяць, тому що невеликі отвори утворюють заглушки пилу, які запобігають потраплянню свіжого повітря з приміщення.

Отже, особливе покриття сітки не пошкоджене і воно подається ще 10 років, грамотно підходити до її очищення. Залиште на стороні агресивні миючі засоби і харчовий оцет. Якщо ви дійсно хочете замінити побутові хімічні речовини з імпровізованими засобами, то використовуйте аміаку.

Також відмовтеся від використання губок і ганчірок для миття, щоб маленькі вілі не забивали клітинки. І під час загального очищення використовуйте 12 супер трюків, після чого все в будинку буде світитися!

Поділіться статтю з друзями в соцмережах і розкажіть в коментарях, які інші ефективні засоби для миття москітних мереж ви знаєте.