17
Як маринувати королівські помідори
«Оскаржні дівчата скаржаться на постійні незгоди з матір'ю, але так буває, що я не розумію їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Секрет болючий простий - ми об'єднуємо безмежну любов для тієї ж людини і прагнення постійно бачити його щасливою.
Це мій мама-в-одному, який надихає мене на різні гастрономічні експерименти і ділиться найбільш успішними рецептами, для яких я дуже вдячний їй. Минулого року написав незвичайний рецепт маринованих томатів для мене. Мій чоловік любить їх! З кожним роком я перекручую кілька банок більше ... — поділився його сюжетом Марина.
Сьогодні видання. "Сайт" Вона розповідає про те, як підібрати найбільш зимай
Найсмачніші інгредієнти томатів
Підготовка
Це зроблено. Обов'язково спробуйте першу баночку відразу і переконайтеся, що це шляхетично покласти таку смачну страву навіть в комірці!
Вимкнено, мариновані томати без оцту Дуже реальний, до речі, а також зберегти свіжі зелені без консервування і заморожування!
Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.
Це мій мама-в-одному, який надихає мене на різні гастрономічні експерименти і ділиться найбільш успішними рецептами, для яких я дуже вдячний їй. Минулого року написав незвичайний рецепт маринованих томатів для мене. Мій чоловік любить їх! З кожним роком я перекручую кілька банок більше ... — поділився його сюжетом Марина.
Сьогодні видання. "Сайт" Вона розповідає про те, як підібрати найбільш зимай
Найсмачніші інгредієнти томатів
- Томати
- Парасольки Dill
- 1 зубчик часнику
- лавровий лист
- 1/4 солодкий перець
- 2-3 розетки гвоздик
- Гороховий перець.
- перець Чилі (маленький шматок)
- 1 склянка цукру
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. лимонної кислоти
Підготовка
- Вимийте томати і загорніть їх зубочисткою.
- Покладіть кропу, гвоздики, лавровий лист, ароматний, солодкий і гарячий перець на нижній частині банки.
- Після внесення томатів щільно в банку, залийте їх окропом і дочекайтеся, поки вода охолоне.
- Потім зливаємо воду і додаємо подрібнений часник на помідори.
- Наприкінці додайте сіль, цукор, лимонну кислоту і знову залийте окропом. Після закрутки баночки, розкачати і оберніть в щільному ковдрі, поки він охолоне.
Це зроблено. Обов'язково спробуйте першу баночку відразу і переконайтеся, що це шляхетично покласти таку смачну страву навіть в комірці!
Вимкнено, мариновані томати без оцту Дуже реальний, до речі, а також зберегти свіжі зелені без консервування і заморожування!
Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.