Страви з сметаною

«Сьогодні я приніс корзину полуниці з країни, підготував літній десерт і поставив його в холодильник надії на роботу завтра. Але це було лише 30 хвилин, так як тістечка росла між домівкою і там були тільки крихти, — сказали мені сусід Ліда, посипавши полуницю.

«Дякую полуниці, я обов'язково спробую випікати ті ж ті ж тістечка», - я вирішив і тримала обіцянку. Будинок був абсолютно радий!

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, як приготувати кепікі Так що кожен, хто намагається погасити захопленням.

Сметана торт Інгредієнти
  • 200г борошна
  • 115г вершкове масло
  • цукор 220 г
  • 2 яйця
  • 125г сметана
  • 400г полуниця
  • 1 ч.л. ванілін
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі

Підготовка
  1. Зм'якшити вершкове масло і додати 180 грам цукру в неї.

2. Удар олії з цукром до пишної маси світла. 1836-1991 рр.

3. Один по одному, додайте яйця і ванілін, потім збити масу знову так, щоб вона стала світлом і пишною. Р

4. Після цього потрібно просіяти через борошно з розпушувачем, додати сіль і відправити його в яєчно-масляну масу на двох наборах, чергуючи сметаною і перемішуючи інгредієнти на невеликій швидкості змішування.

5. Поставте форму для випічки з пергаментним папером і викладіть тісто. Потім промиваємо і висушуємо полуницю нарізаємо пластинами і викладаємо зверху тісто. По-справжньому посипати торт цукром і відправити в духовку нагріту до 180 градусів за 40 хвилин.

Готовий. кепікі Чистка в однорідній формі на грилі і подаємо ще теплі збитими вершками. Приємний цукор скоринки в поєднанні з ніжним тісто не залишить домогосподарств байдужим!

Не забудьте поділитися рецептом торта на соцмережах.