22
Страви з сметаною
«Сьогодні я приніс корзину полуниці з країни, підготував літній десерт і поставив його в холодильник надії на роботу завтра. Але це було лише 30 хвилин, так як тістечка росла між домівкою і там були тільки крихти, — сказали мені сусід Ліда, посипавши полуницю.
«Дякую полуниці, я обов'язково спробую випікати ті ж ті ж тістечка», - я вирішив і тримала обіцянку. Будинок був абсолютно радий!
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, як приготувати кепікі Так що кожен, хто намагається погасити захопленням.
Сметана торт Інгредієнти
Підготовка
Готовий. кепікі Чистка в однорідній формі на грилі і подаємо ще теплі збитими вершками. Приємний цукор скоринки в поєднанні з ніжним тісто не залишить домогосподарств байдужим!
Не забудьте поділитися рецептом торта на соцмережах.
«Дякую полуниці, я обов'язково спробую випікати ті ж ті ж тістечка», - я вирішив і тримала обіцянку. Будинок був абсолютно радий!
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, як приготувати кепікі Так що кожен, хто намагається погасити захопленням.
Сметана торт Інгредієнти
- 200г борошна
- 115г вершкове масло
- цукор 220 г
- 2 яйця
- 125г сметана
- 400г полуниця
- 1 ч.л. ванілін
- 1 ч.л. розпушувача
- 1/4 ч.л. солі
Підготовка
- Зм'якшити вершкове масло і додати 180 грам цукру в неї.
- Удар олії з цукром до пишної маси світла. 1836-1991 рр.
- Один по одному, додайте яйця і ванілін, потім збити масу знову так, щоб вона стала світлом і пишною. Р
- Після цього потрібно просіяти через борошно з розпушувачем, додати сіль і відправити його в яєчно-масляну масу на двох наборах, чергуючи сметаною і перемішуючи інгредієнти на невеликій швидкості змішування.
- Поставте форму для випічки з пергаментним папером і викладіть тісто. Потім промиваємо і висушуємо полуницю нарізаємо пластинами і викладаємо зверху тісто. По-справжньому посипати торт цукром і відправити в духовку нагріту до 180 градусів за 40 хвилин.
Готовий. кепікі Чистка в однорідній формі на грилі і подаємо ще теплі збитими вершками. Приємний цукор скоринки в поєднанні з ніжним тісто не залишить домогосподарств байдужим!
Не забудьте поділитися рецептом торта на соцмережах.