Які молитви слід сказати на Трійці?

Трикотаж завжди був одним з улюблених свят, з самого раннього віку. Я завжди шукав в цей день і постійно попросив мого бабуся, якщо 50 днів пройшли з Великодня. Це свято завжди наповнений радістю і давав тепло.

Моя бабуся і я завжди пішов до церкви в цей день, святих трав і особливо повітря. Потім приносили його всім домашнім і прикрашеним житлом з ароматними листям повітря. Запах трав, свіжих пирогів і життєрадісних кілець церковних дзвоників - для мене завжди був Трійці.

Але більшість всіх я любила літургію в церкві в цей день - святкові, урочисті і незвичайно красиві. Скільки років пройшли, а святкове обслуговування на Трійці викликає однакову раду.

Ми рекомендуємо Вам піти до церкви в цей день і відвідати чудовий сервіс, але якщо ні, то принаймні променя будинку. Сьогодні "Сайт" Увійти Свята Трійця молитвий

Вперше Трійка святкувала апостолами, учні Спасителя. У цей день вони хотіли провести чудовий захід – спуск Святого Духа на них. За цей час вони були променовані протягом 50 днів у верхній кімнаті Зіон. Саме тому відпочинок ще називають Пентеко.

, Україна

У 2020 році Троїцька падає 7 червня. Трійця є одним з 12 найважливіших свят. У народі також називаються зелені ялинки. У цей день прийнято прикрашати будинок зеленню і квітами. Найголовніше в цей день молитва. З повагою, з усім серцем та душею.

Є кілька молитв, які можна прочитати в цей день. Ви можете вибрати будь-який або прочитати все, ви можете перейти до церкви або молитися в домашніх умовах перед іконою Трійці. Що це не місце, але ваші думки, коли ви сказали молитву.

ДепозитФотогалерея

Молитва до Пресвятої Трійці, занурення на нас; Господи, почистити наші гріхи. Господи, пробачте наші нерівності. Свята один, відвідайте і поздоровляйте наші підтверджувачі, щоб ваше задоволення. Господи, помилуйся. Господи, помилуйся. Господи, помилуйся. Слава Отцю і Сину і Святого Духа, тепер і коли-небудь і коли-небудь. й

про:blank

Свята Трійця, непристойна сила, всі хороші вина, які ми повернемо Вам за все, що у нас є, переплетені нам грішники і непривабливий до того, як навіть у світлі знежирення, для всіх, що видали нам весь день, і підготували для нас всі в майбутньому!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З цієї причини, тому що ви нечистий і дефілований, я не соромно з'явіться перед вашими Tri-Holy Face, але нижче Ваше ім'я, ви скажете більше до нас, найдовший Ви самі заперечуєте, за нашу радість, проголосувати, як чистий і правий закоханих, і грішники подарують Мілуеш і приймаються в хорошій маті.

Поведінка, O Precious Трійця, від висоти Вашої Святої Слави, ми, хто багато гріхів, і наш хороший буде, замість хороших знесен, шляхом отримання; і дати нам дух істинної пентенсії, так що ми покатаємо всі гріхи, в чистоті і правості, до кінця наших днів ми будемо жити, робити ваші самі святі і славно чисті думки і хороші заперечення Найсолодша і чудова назва. Амен.

про:blank

Ці слова заповнять ваше серце з радістю і теплом, для них любов до Господа і радіючи на великому бенкеті. Щиро вітаємо Вас з Новим роком!

Про традиції, пов'язані з великим Троїцьким святом.

Про те, що можна освоїти в храмі для свята і як його використовувати пізніше.