19
Інструкція по виготовленню простого торта з полуницею
Коли сезон полуниці знаходиться в повному гойдалці, я завжди намагаюся приготувати щось смачно з цією ароматною і соковитою ягодою. Я недавно прийшов на стару книгу моєї матері. Моя око відразу впала Торт з полуниціПід якою втілювали замітку, акуратно написану рукою матері, - "рецепт, перевірений часом".
Я вирішив перевірити його і не вдалося. Попитайте мене, щоб зробити цей торт знову. Ну і не складно для мене, так як рецепт досить простий, без годування.
Все займає менше години. Головне - дотримуватися базового правила: не збиваючи під час випікання торта, або вона буде сидіти.
03
Сметанний торт з полуницею Редакція "Сайт" Як приготувати простий, але дуже простий. смачний суничний тортй Ніжна, яскрава і не на всіх цукрах!
Коркові інгредієнти
Вершкові інгредієнти
р.
Підготовка
Вчені довели, що аромат полуниці містить більш ніж 50 ароматних речовин, які сприяють життю і гарному настрою! Полуниця смачна сама по собі, але її можна додавати в салати, пиріжки, кашу, холодні супи, соуси і найголовніше - в десертах!
Я раджу дізнатися, як зробити моркву з полуницею і медом. Дивовижна красуня смаку!
Цей торт просто чудовий. літнійй ласощі виходить світло, не нудотно, з ніжним прохолодним сметаною і солодкою полуницею!
Подаруйте мені картину мого торта, я працюю так важко. І не забудьте поділитися рецептом з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.
Я вирішив перевірити його і не вдалося. Попитайте мене, щоб зробити цей торт знову. Ну і не складно для мене, так як рецепт досить простий, без годування.
Все займає менше години. Головне - дотримуватися базового правила: не збиваючи під час випікання торта, або вона буде сидіти.
03
Сметанний торт з полуницею Редакція "Сайт" Як приготувати простий, але дуже простий. смачний суничний тортй Ніжна, яскрава і не на всіх цукрах!
Коркові інгредієнти
- 80г цукру
- 4 яйця
- 2 ст. л.
- 80г борошна
- 80г крохмаль
- 0,5 ч.л. соди
- 7г ванілін
- щіпка
Вершкові інгредієнти
- 100-150г полуниці
- 100г сметана
- 3 ст. цукру
р.
Підготовка
- Відокремити білки з жовтків в дві різні ємності. У глибокій мисці збити міксером 4 білків з 2 ст.л. води.
- Додайте цукор і ретельно збийте міксером до білих вершин. р.
- По черзі додайте 4 жовтки, продовжуючи збивати, додати сіль і ванілін. Зайдіть близько 2 хвилин.
- У окремому контейнері змішати борошно, крохмаль і соди. Дивитися його добре.
- Замочити суху суміш в мисці тіста. Хітти його міксером. Тест консистенції повинен нагадувати сметану.
- Змастити вершкову форму для випічки, а потім залити тісто в неї. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки до готовності (близько 20-25 хвилин). Р
- Щоб приготувати вершки в зручній ємності, залити сметану, додати цукор, збити міксером. Додайте близько 100 грам змивальної і очищеної полуниці і збийте блендером. Крем повинен бути ніжним рожевим відтінком.
- Якщо скоринка добре піднята, її можна нарізати на дві половинки. Готовий і злегка охолоджений торт змащувати вершки всередині і зовні, прикрасити свіжою полуницею за смаком.
- Краще покласти торт в холодильник на ніч, щоб він добре замочений, але моя сім'я може стрибати на випічку навіть до того, як він замочений кремом. Це, Весняний літній торт готовий. Бон привіт!
Вчені довели, що аромат полуниці містить більш ніж 50 ароматних речовин, які сприяють життю і гарному настрою! Полуниця смачна сама по собі, але її можна додавати в салати, пиріжки, кашу, холодні супи, соуси і найголовніше - в десертах!
Я раджу дізнатися, як зробити моркву з полуницею і медом. Дивовижна красуня смаку!
Цей торт просто чудовий. літнійй ласощі виходить світло, не нудотно, з ніжним прохолодним сметаною і солодкою полуницею!
Подаруйте мені картину мого торта, я працюю так важко. І не забудьте поділитися рецептом з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.