Неймовірно, що багато медичних студентів мріяли про професію судового експерта. Що можна сказати про людей, які далеко від медицини, які знають про таких професіоналів, а саме, з різних оповідань і ведмедиків.
Тим часом фахівець, основним завданням якого є встановлення причин виходу людини з життя, може розповісти багато цікавих речей. Наприклад, про те, як, за рахунок своєї гідності або ігнорування, вони не отримують на столі.
І сьогодні видання.
"Сайт" розповість про Олексій Купюшин, судовий експерт з 30-річним досвідом, з яких 20 років проводилися у старшому пості. Ми обрали найбільш корисну частину своєї історії.
Мій вибір професії здається дивним для багатьох, але це абсолютно в марно. Вибираючи роботу, я керував перш за все за інтересами досліджень. Хтось бачить тільки зовнішній вигляд людини, і я завжди зацікавився поглядом всередині. Нерідко тільки ви розумієте, чому помер людина, говорить про лікаря.
«Я не зможу працювати хірургом, заважати роботу живого організму і працювати на людей. Моя максимальна - постріл. І я люблю його.
Важко знайти медсестри, хоча у них є хороша зарплата. Весь місяць шукав, поки моя дружина (також мій співробітник) поспілкуватися з водієм таксі. На жаль, вона була настільки захопленою про роботу, що він вирішив спробувати, благословення освіти на замовлення не потрібно. Продовжуємо працювати над нами. й
«Я вважаю, що діти не навчаються базового здоров’я у школі та вдома. До 15-20 років життя людина повинна думати про те, коли він здоровий, і коли він хворий і необхідний.
поспішаєй Повернувшись назад і сподіваючись, що все буде проходити по собі, це найпростіший спосіб переїхати в наступний світ, експерт засвоюється.
Хто у своїй молоді вимірює артеріальний тиск? Тільки фольги не вимірюють. Голова болить - людина буде їсти стовп і піти на. Або можливо, вона не п'є, вона буде. Протягом декількох років стінки артерій втратить пружність, а при наступному натисканні відбудеться розрив. Геморажу в мозку - і немає людини.
Був випадок, коли дівчина на ногах страждала ARVI. Здавалося б, відновили тільки короткість дихання і невелике поколювання в області грудей. Не звертайтесь до цього. Після 2 тижнів серце припинило. Виявилося, що на тлі респіраторної вірусної інфекції розвивається міокардит - запалення м'яза серця. й
Габаритний зображення
«Люди не мають ніякої небезпеки. Наприклад, у вогонь людина починає зберігати документи, цінні папки і втратити дорогоцінні секунди. На даний момент достатньо, щоб отримати опіку. При цьому людина дихає вуглекислий оксид. Іноді візьміть пара подих і втратити свідомість, а тільки потім обгорніть.
Драйвери є окремою темою. З якоїсь причини в машині людина вважає, що металевий каркас автомобіля врятує його. Коли ви залите, щоб закріпити ремінь і натиснути на газовий педаль, це більш корисно, щоб подумати, що у вас є картонний корпус, оскільки на вплив він деформує як коробка цукерок. На швидкості 40 км / год заявлено життя.
І коли боїться, хто думає, що навіть його невеликий удар може спровокувати крововилив і набряк. Ні. Якщо всі думки, вони не будуть. Знаходилося б, а інші залишились безкоштовно.
приправай
Експерт вважає, що в наш час не знаю основних речей
здоров'яЦі навички можуть врятувати життя не тільки для себе, але і для тих, близьких до нас, і тих, хто навколо нас. Таким чином, використовувати Інтернет не тільки для пошуку улюблених телевізійних шоу і перегляду свіжих мелісів, але і для отримання дійсно корисної інформації.
Ми вже сказали вам, які поради, щоб зберегти здоров'я не тільки в молоді, але і в старій вікі. А також дав рекомендації парамедика, які допоможуть надати першу допомогу в надзвичайних умовах.