12
Як зробити життя новонародженим легко і приємно
Здоров'я дитини Найголовніша тема для будь-якого батька, тому мама і танці постійно не згодні з цим питанням. Але більшість питань з'являються відразу після того, як дитина народжується: як годувати, як поїсти, як перевернути, як покласти в ребро ... Просто море контруси.
І сьогодні видання. "Сайт" вона світла на деякі особливості догляду за новонародженимий І відомий педіатр Євген Олегович Комаровський допоможе нам в цьому. Хто слухати не так авторитетний експерт.
Багато хто вважає, що новонароджений вважається дитиною до того, як він досягає одного року. Однак з медичної точки зору дитина перестає бути новонародженим з другого місяця життя. Це важливо, тому що часто молоді мами кидаються з дитиною, як з новонародженим, навіть у другому році життя.
Доктор Комаровський відзначає, що головне - підготуватися до появи дитини заздалегідь, потім маленька дитина не буде неприпустимою, складною і непередбачуваною. І якщо препарат був правильним, то зустріч з маленькою дитиною буде приємно і радісно.
Догляд за новонародженою дитиною в перші кілька днів Складний і відповідальний бізнес. Але навіть правильні знання не рятують від труднощів, адже завжди є тітки, дідусь та інші радники, які, безумовно, висловлюють свою думку про це питання.
Не відхиляйте поради близьких: вони намагаються допомогти і показати свою любов до нового члена сім'ї. Однак краще слухати тільки рекомендаціями професіоналів. До речі, нещодавно д-р Комаровський розповів про правильне годування дитини. З`ясуйте, що робити помилки молодими мамами.
І сьогодні видання. "Сайт" вона світла на деякі особливості догляду за новонародженимий І відомий педіатр Євген Олегович Комаровський допоможе нам в цьому. Хто слухати не так авторитетний експерт.
Багато хто вважає, що новонароджений вважається дитиною до того, як він досягає одного року. Однак з медичної точки зору дитина перестає бути новонародженим з другого місяця життя. Це важливо, тому що часто молоді мами кидаються з дитиною, як з новонародженим, навіть у другому році життя.
- Чи варто новонародженого давати воду? Вам необхідно зробити все так, щоб дитина не потребує добавки, тому що вона адаптована до молочного сходу. І так як в ранньому віці не можна відрізнити, чи хоче дитина їсти або ще пити, краще їсти.
«Якщо дитина необхідно втратила вологу, наприклад, через тепло або сухе повітря в будинку повинен бути відновлений баланс води. Для цього малюка доповнюється мінеральною водою без газу, оскільки є абсолютна певненість, відповідей педіатра.
- Дитина втратила вагу після народження в лікарні. Чи є це нормально? «Так, всі малюки втрачають вагу після народження. Це природна втрата ваги протягом 5–8% від загальної маси тіла. Якщо ваша дитина втратила більше ваги, це причина занепокоєння. Найчастіше вага втрачається через сухість в приміщенні, що призводить до втрати вологи малюком. й
- Чи можна щепити новонароджених або краще чекати пару місяців для дитини, щоб отримати сильніший? “Ви бачите, деякі віруси не хочуть чекати вашої дитини, щоб отримати сильніше. А поки ми чекаємо, ми ризикуємо здоров’я дитини. новонароджених не дають багато щеплення: тільки для гепатиту В і BCG, тому робити відповідно до рекомендованих термінів і не соромтеся.
- Чи потрібно затягнути дитину? Чи варто відмовитися від болгарки? «Що більше можливостей для руху, краще. Але якщо, з якоїсь причини, батьки роблять вибір на користь діаперів, то тільки поради полягає в тому, що не можна щільно заковтнути дитину, - сказав Євген Олегович.
- Чи можна встановити режим подачі або потрібно харчуватися на вимогу? «Особливе життя, здоров’я та здоров’я дитини. Тому краще для дорослої жінки вибрати, чи годувати дитину на вимогу або встановити власний режим: в будь-якому випадку шанси на підвищення здорової дитини однакові. й
«Я тільки зауважив, що нормальні інтервали для годування новонароджених є 2-3,5 години. Але якщо дитина зазвичай набирає вагу, то не потрібно прокидати його тільки тому, що час годувати. І якщо у дитини з'їсти, то він не може отриматися до тих же 2 годин. Тому не варто бігти до реберця на першому дзвінку - ви обов'язково не станете покроковою.
- Як правильно купати дитину і кип'ятити воду для цього? Чи можу я послухати поради моєї бабусі? «Ви повинні слухати, але ви повинні це зробити. Перед загоєнням пупка досить протерти дитину, змоченою в теплій воді з марлею або промивкою. Це досить спочатку, тому що дитина не брудниться. Але після загоєння пухирчатої рани, на новонароджених доступні ванночки з зануренням. й
«В цілому, купання до тих пір, поки дитина починає лякати і активно пляма, більше потрібно зробити дитячий темп, пересуватися і згодом спати краще вночі. Але, звичайно, не для миття малюка і змивання жиру, який зробить шкіру чутливою і викликає проблеми шкіри в майбутньому. й
Доктор Комаровський відзначає, що головне - підготуватися до появи дитини заздалегідь, потім маленька дитина не буде неприпустимою, складною і непередбачуваною. І якщо препарат був правильним, то зустріч з маленькою дитиною буде приємно і радісно.
Догляд за новонародженою дитиною в перші кілька днів Складний і відповідальний бізнес. Але навіть правильні знання не рятують від труднощів, адже завжди є тітки, дідусь та інші радники, які, безумовно, висловлюють свою думку про це питання.
Не відхиляйте поради близьких: вони намагаються допомогти і показати свою любов до нового члена сім'ї. Однак краще слухати тільки рекомендаціями професіоналів. До речі, нещодавно д-р Комаровський розповів про правильне годування дитини. З`ясуйте, що робити помилки молодими мамами.