12
Інструкція для приготування торта з полуницею і медом
Є рецепт у моєї кухні арсенал, який допомагає в будь-якій ситуації: несподівані гості, збираючи подруги або дитина раптом захоче щось солодке. Це один полуниця Він не залишає нікого байдужим!
Crumble - популярний англійський десерт. Для приготування кераму використовують різні ягоди і фрукти або їх поєднання. Сезон полуниці дає змогу насолоджуватися гарним літом полуницяй
Коли друзі приходять відвідати мене, це моє улюблене лікування. Мінімальний час приготування, мінімальне тісто і максимальний смак! Вирізати шматок, додати морозиво, він смакує ще краще.
Свіжий полуниця торт сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. медакй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
інгредієнти
Підготовка
Відчувна господиня завжди пишу перевірені рецепти десертів без випічки в кулінарній книзі. А ті полуниці бомби заслуговують бути фаворитами.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити сирі торти з полуницею. Чудовий спосіб лікувати родичів і близьких соковитими ягодами!
Якщо ви хочете випікати щось, замітка бажання настоювати тісто, зробіть це полуниця керамблаг! Легкий і дієтичний. мед Зварюється в півгодини і з'їдає в блендері очей. При послуженні полуниці прекрасно попарять з морозивом, особливо на спекотний літній день.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями в соцмережах!
Crumble - популярний англійський десерт. Для приготування кераму використовують різні ягоди і фрукти або їх поєднання. Сезон полуниці дає змогу насолоджуватися гарним літом полуницяй
Коли друзі приходять відвідати мене, це моє улюблене лікування. Мінімальний час приготування, мінімальне тісто і максимальний смак! Вирізати шматок, додати морозиво, він смакує ще краще.
Свіжий полуниця торт сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. медакй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
інгредієнти
- 500г полуниці
- 140г борошна
- 100г цукру
- 120г вершкове масло
- 1-2 ч.л. крохмаль
- 3 ст.л. рідкого меду (або 2 ст. цукру)
- щіпка
Підготовка
- Зробіть вершкове масло з холодильника і натріть його на великій тертці. р.
- У зручному контейнері змішайте тертим маслом і цукром. Замочити борошно і добре перемішати. Потріть його, щоб зробити дитину. 568940
- Вимийте полуницю і очищайте їх хвостиками. Беремо випічку (У мене діаметр 22 сантиметрів). Змастити форму невеликою олією, а потім викласти на неї всю ягоду. Посипаний крохмаль зверху полуниці.
- Полуниця з крохмальними полями рідкого меду. Ну, якщо ви, як мій чоловік, є алергічним до меду, можна замінити цей інгредієнт 2 ст.
- Отримана крихка посипається полуницею, щоб крихка покривала всі ягоди. Зробіть форму в руках і зніміть її трохи за допомогою джрексів, щоб дитина досягла нижньої форми. Будь ласка, зауважте, що дитина повинна повністю покрити ягодами!
- Відправте форму торта до попередньо розігрітої 180 градусів духовки і випікайте півгодини. Габаритний зображення
- Саме це, полуниця керамблака готова. Бодибилдерши!
Відчувна господиня завжди пишу перевірені рецепти десертів без випічки в кулінарній книзі. А ті полуниці бомби заслуговують бути фаворитами.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити сирі торти з полуницею. Чудовий спосіб лікувати родичів і близьких соковитими ягодами!
Якщо ви хочете випікати щось, замітка бажання настоювати тісто, зробіть це полуниця керамблаг! Легкий і дієтичний. мед Зварюється в півгодини і з'їдає в блендері очей. При послуженні полуниці прекрасно попарять з морозивом, особливо на спекотний літній день.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями в соцмережах!