Що важливо знати про перлини

Не так важливо походження перли, тільки важливо, щоб Які якості вона має?й На сучасному ювелірному ринку не відокремлюються свіжіводні та морські перли, приділяють увагу тільки кольором і формою бісеру. Яскраві перли можна пофарбувати. Фарбовані перли - це крихкість, атлас, вона недовгова краса.

Ні. Не промийте перлини мильною водоюй Ви можете тільки протерти ніжні прикраси з оксамитовою тканиною.

Перлина ювелірні вироби дуже легко подряпиниТаким чином, ви повинні зберігати їх в окремому ящику і буквально виводити пил з ваших улюблених аксесуарів.

Моє особисте спостереження є те, що якщо перлина залишається в ящику протягом тривалого часу, вона набридає. І якщо ви зносите його, перли починають світитися, як якщо подяки. Перли завжди вірні!

Минулі вихідні, я пішов до села, де родина матері прийшла. Я успадкував мого великого будинку. Старі, але так затишні, кожен номер в ньому є джерелом приємних спогадів дитинства для мене.

Ми виїхали з моєї матері: ми говорили багато, а також очищаємо будинок. І там, на одному з полиць в задньому приміщенні біля входу в горищ, ми знайшли коробку з дивовижно красивою красивою пердятй

Я пам'ятаю, як мій бабуся сказав мені, що раніше такі прикраси в Росії були прикрашені не тільки на жінок благородного класу, але і на селянських жінок. З перлів виготовляють ювелірні вироби, перли вишиті наряди, прикрашені сотнями бусинок і шаль. Дуже красива! А потім перли зникли з наших річок.

Сьогодні видання. "Сайт" Про нас причини перлового вимиранняй І ми підготували для вас, шановний читач, підбір ювелірних виробів з перл, які варто звернути увагу на це літо. Амулет жіночності, символ елегантності та знаку гарного смаку!

200 років тому перлини були загиблими в Росії практично на всіх північних річках, і це було в достатку. У басейнах Амури та Дніпра, в притоках Волги, в Кемі, Кереті, річках Свір, що пливуть в озеро Однага. Біловодний молюск, який виробляє однакові річкові перли, було знайдено практично всюди.

Північний пердят Він був надзвичайно красивий. Підігніть правильну форму, чистоту, м'який блиск, колір від білосніжного до чорного зі сталевим вугром. І він був дуже цінним. У зарубіжних джерелах згадуються, що навіть найбідніші жінки з сіл мали кілька рядів природних перлин. Добре, жінки з верхніх класів були буквально тушковані з перлами.

Не всі капусти утворюють перли. Найчастіше такі види: Європейська перлина, перлина, без зубів, складаний гребінь. Оболонка європейської перли довжиною 10-12 сантиметрів. Цікаво, що перли живуть 210-250 років. Але є дуже багато з них в природі!

Підбір перлів З початку липня по середині вересня, коли північні ріки почали шліфувати, а вода стала очищувачем.

Є докази, що перлина У першому місці Досить сказати, що пальто зброї, наданого в 1788 році Катериною Великим Карельським містом Кем, включає в себе перловий вінок на блакитному (водному) полі, а експорт російських перлів за кордоном в 1860 році оцінився на 182 тис. рублів. У той час, що багато грошей (близько мільярдів за поточними цінами).

Але в другій половині XIX століття було катастрофічне зниження кількості перлин, а збір перлів став майном окремих предків. Цей процес почав набагато раніше, але відповісти на питання, Чому зникли російські перли?Не так легко.

р.

Зараз науковці та історики стверджують, що середина ХХ ст. вимирає прісноводні молюски-гори. По-перше, через перезволоження, яке було кілька століть тому, і сьогодні через забруднення водойм.

Людина часто заважає природі, а потім поширює руки: чому це сталося? Я бачу, що річкові перли стають меншими. Однак, на сьогоднішній день, невеликі, але послідовні кроки почали відновлювати вирощування шкаралупу, які виробляють перли.

Є запас в Ленінградській області, де знаходиться перлина в кількості декількох десятків. У Новгородській області знаходиться одна річка, вона має близько 1000 перл. Інші річки мають невеликі популяції. Так все ще сподівається на відродження риболовлі!

Я хотів би нагадати вам окремо, свінгери (і не тільки натуральні, але й штучні) набуває безпрецедентного масштабу. Сьогодні це не просто класичний, але незнімний тренд, який знаходиться на вершині модних графіків в галузі ювелірних виробів і аксесуарів.

Як і інші органічні камені, перила glow в ультрафіолетовому кольорі! Обов'язково перевірте свої ювелірні вироби. Перли будь-якого походження можуть таємничо світитися.

Пропонуємо ознайомитися з цікавими пердятй Такі деталі допоможуть створити образ, який не тільки приверне увагу уваги, але і залишатися в пам'яті. Що потрібно для літа 2019!

Перлина ювелірні вироби
  1. Тут є вишукана елегантність!

2. Дні, коли шпильки були приховані в волоссі, пішли. Зараз це реальні самостійні ювелірні вироби, більш помітні, краще. І, звичайно, найбільш актуальні – з перлами.

3. Перли дають будь-яку образну елегантність, і ви відразу ж додайте шарм часу, коли дівчата люблять високі білі рукавички для подій. Ретро стиль повертається в моді! р.

4. Якщо ви успадкували рядок класичних бісерин від вашого бабуся або матері, ви можете побити їх, прикріпивши великий кулон до них, або зношувати кілька ланцюгів, і обов'язково носити все це не для виходу з елегантними сукнями, але в повсякденних наборах.

5. Тепер особливо популярні бароко перли - нерегулярні, не круглі форми. Чим більше вражають цю форму, тим краще. І можна носити такі сережки щодня: з трикотажом, і з джинсами, і з офісними костюмами, якщо дозволяється код плаття.

6. Деякі цікаві ідеї. перл-пінй Штучні перли також підходять!

7. Такий декор буде досить недорого, і його можна зробити самостійно, купивши аналогічні намистини в магазині для рукоділля.

Всім відомо, що природні перли можуть бути морем і річкою. Однак завдяки високій вартості оригінального ми можемо часто зустріти ювелірні вироби з штучних перл.

Синтетичні перли створюються людиною за допомогою спеціальних технологій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я рекомендую вам дізнатися 4 корисні поради, які допоможуть вам розпізнати підроблені перли. Я хочу носити велику прикрасу, не підробку.

У вас є будь-які вподобання? пердят? Як ви відчуваєте про зникнення перлин з російських річок? Не забудьте надіслати цю статтю друзям в соціальних мережах!