22
Як використовувати харчову плівку для косметичних цілей
У давні японські традиції вона налаштована для жіночого обличчя, щоб завжди добре виглядати і здорово. Японська жінка славиться своїм бездоганним кольором шкіри і можливістю зберегти молоді протягом тривалого часу. Тексти пісень, а це означає: І коли ви подивитеся на багато з них, ви думаєте, що вони мають певну магію, яка допомагає зупинити час. Але все про те, щоб дізнатися деякі тонкощі і хитрості, які допоможуть зберегти вашу красу.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про одну з цих секретів. Як позбутися від зморшок Довгий час. Кілька підсилення ефекту завдяки тому, що на кожній кухні!
Багато чули про японські гімнастики для обличчя, масаж обличчя, омолоджувальні комплекси та проти старі маски. Але, незважаючи на велику кількість дорогих косметичних засобів, багато японських жінок все ще віддають перевагу перевіреним століттям. домашня сторінкай До старих рецептів додано лише останні десятиліття. Одним з цих хитрощів є використання харчової плівки.
Останнім часом в косметології активно використовуються такі прості кулінарні аксесуари. З його допомогою роблять сауни-курорти для обличчя, а також використовуються для підвищення ефекту косметики.
Нижня лінія полягає в тому, що шкіра обличчя, покрита такою плівкою, починає потіти і звільнити вологу, пори дуже ефективно відкриваються. Якщо пори відкриті на шкірі обличчя, то будь-яка косметика наноситься після цієї процедури, в тому числі креми, гелі або сироватки, проникають набагато глибше, що сприяє виготовленню колагену.
По суті, виходить «зворот» для обличчя. Ефект такого обгортання в рази збільшує позитивний результат омолодження!
Як застосувати
Я також рекомендую, що ви читаєте супер ефективний рецепт. маска для шкіри Особа, що мій лікар-терапевт
Омолодження маски для обличчя Інгредієнти
р.
Підготовка
Щоб затягнути шкіру обличчя і розгладити зморшки, не варто вдатися до серйозних косметичних процедур. Спробуйте Софійські кремові рецепти, які негайно перетворять вашу обличчя, зморшки менш помітні і освіжають шкіру. Його інгредієнти прості і ефект дуже сильний! Також можна використовувати цю маску на плівці.
Подруга моєї мами працює як японський і китайський перекладач, і вона розповіла мені про це. краса-секретий Ця чудова жінка стала 60 в травні і виглядає 15 років молодше. Тепер ви знаєте, що допомагає їй зберегти обличчя і тіло молоді.
І які хитрості для омолодження шкіри Ви використовуєте? Про нас
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про одну з цих секретів. Як позбутися від зморшок Довгий час. Кілька підсилення ефекту завдяки тому, що на кожній кухні!
Багато чули про японські гімнастики для обличчя, масаж обличчя, омолоджувальні комплекси та проти старі маски. Але, незважаючи на велику кількість дорогих косметичних засобів, багато японських жінок все ще віддають перевагу перевіреним століттям. домашня сторінкай До старих рецептів додано лише останні десятиліття. Одним з цих хитрощів є використання харчової плівки.
Останнім часом в косметології активно використовуються такі прості кулінарні аксесуари. З його допомогою роблять сауни-курорти для обличчя, а також використовуються для підвищення ефекту косметики.
Нижня лінія полягає в тому, що шкіра обличчя, покрита такою плівкою, починає потіти і звільнити вологу, пори дуже ефективно відкриваються. Якщо пори відкриті на шкірі обличчя, то будь-яка косметика наноситься після цієї процедури, в тому числі креми, гелі або сироватки, проникають набагато глибше, що сприяє виготовленню колагену.
По суті, виходить «зворот» для обличчя. Ефект такого обгортання в рази збільшує позитивний результат омолодження!
Як застосувати
- Вимкніть рулон невеликого шматка харчової плівки розміром, який досить для обличчя і передньої шиї.
- Робимо отвори в плівці для очей, нострилів і рота.
- Передочистіть шкіру лосьйоном або промийте милом.
- Застосувати харчову плівку, щільно притиснути до шкіри і залишити на 10-15 хвилин. У цей час вирізати ще одну плівкову маску. Підготуйте омолодження маски заздалегідь (будь-який підходить: домашній або з магазину).
- Наносити тонкий шар другої готової маски.
- Візьміть використовується плівку обличчя, змочіть обличчя серветкою.
- Покладіть нову плівкову маску на обличчя, на яку ви наносите анти-знімний склад заздалегідь. Туго натиснути плівку з складом на обличчя і шию і залишити на 10-15 хвилин.
- Зняти плівку і мити мінеральною водою. Так, це мінерал, тому ефект буде набагато краще! 25056.
Я також рекомендую, що ви читаєте супер ефективний рецепт. маска для шкіри Особа, що мій лікар-терапевт
Омолодження маски для обличчя Інгредієнти
- 1 куряче яйце
- 1 ч.л. оливкової олії
- лимонна нарізка
- вітаміни Е в жирному розчині
р.
Підготовка
- Відокремити в двох різних контейнерах білків і жовтка. Кожен з цих інгредієнтів буде потрібно для індивідуальних кроків маски. р.
- Збийте з королою або міксером білком 4 краплі лимонного соку. 198562
- У жовтку додайте оливкову олію і 5 крапель лимонного соку, а також 5 крапель вітаміну Е. ретельно перемішайте ложкою.
- Спочатку наносите білкову суміш і протримайте її на обличчі близько 5 хвилин, змиваємо водою. Потім нанесіть суміш жовтка з вітаміном і протримайте на обличчі протягом 15 хвилин. Вимити теплою кип'яченою водою. р.
- Для найкращого ефекту робіть цю маску 2 рази на тиждень протягом місяця, після чого візьміть короткі перерви і запустіть новий курс.
Щоб затягнути шкіру обличчя і розгладити зморшки, не варто вдатися до серйозних косметичних процедур. Спробуйте Софійські кремові рецепти, які негайно перетворять вашу обличчя, зморшки менш помітні і освіжають шкіру. Його інгредієнти прості і ефект дуже сильний! Також можна використовувати цю маску на плівці.
Подруга моєї мами працює як японський і китайський перекладач, і вона розповіла мені про це. краса-секретий Ця чудова жінка стала 60 в травні і виглядає 15 років молодше. Тепер ви знаєте, що допомагає їй зберегти обличчя і тіло молоді.
І які хитрості для омолодження шкіри Ви використовуєте? Про нас
Як приготувати апельсиновий скраб для тіла
Чому ви не повинні залишити дитину самостійно протягом тривалого часу