Як правильно лікувати друзів дитини

Іноді ви повинні мати справу з дивними людськими упередженнями, які просто ненавидять вас. Ви не думаєте про це до, а потім ви зіткнулися з ним. Це саме те, що сталося з моїм близьким другом нещодавно.

Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче розповісти вам історію та отримати свою думку. Досягнення батькой

Основи виховання дітей «Сьогодні пішли з сином на майданчик». Запуск, потім граючи в пісочниці. Інші діти прийшли до суду, гра почала, і я пішов на лавку, щоб грати. й

р.

«Бонум одного з хлопчиків, які приїхали грати в пісочницю сати на лавці. Бабця була дуже розмовною і бесідою. Вона сказала мені про свого діда: його ім'я Ілюша, він майже 5. Вона розповіла про муги, які вона приймала його, а також нещодавно придбані іграшки. Таким чином, суб'єкт плавно переніс гроші. й

«Грандма почав сказати, що діти дорогі насолоди. Їм необхідно купити одяг, хорошу їжу і всілякі іграшки. Я також хочу, щоб отримати деякі спогади. Недорогий. В основному розмова перетворилася в монологію, де я просто сіла і слухав.

А потім це бабуся говорить: "Я заподіяю дочку, щоб народитися іншому." Один з них має гроші, але інший не може бути в змозі витягти. І він буде, щоб я забрати його? Або жагари? Ось це.

«Грандма вказував жінці, яка прийшла на дитячий майданчик з двома дітьми. Вона була одягнена просто, без дрилі. Діти також знаходяться в нормальному одязі і з простими іграшками. Хоча, якщо вона не придбала уваги до неї, я не помітив або думав про це.

Бабця продовжив її тиреду: Чому вона породжувала? Більше Так ви можете переглянути наші іграшки? Вони завжди дивляться на іграшки Ілюша і намагаються грати. І я забородав йому підходити до них, вони поганий вплив на нього. Не потрібно говорити про бідність, вони страшні.

«Я навіть не відповідав її, я скажу. Я дивився на хлопчиків і вони грали так само. Ilyusha і мій син щасливо ділитися іграшки, приймати іграшки тих хлопчиків. І все гармонійно, ніхто не просить питання багатства і бідності. Поки я подумав про це, бабуся побігла до пісочниці.

Витягнувши її онуком рукою, подрібніть пісок і перетягнувши з майданчика з словами: «Сенд Ілюша, Вам не потрібно грати з цими дітьми, ви будете грати в домашніх умовах». Візьміть іграшки і дайте. Сад і неперевершена Ілюша зустрілися своїм бабусям, і діти спокійно продовжували грати. й

«Я пішов плутати. Я не знаю, чому ці діти настільки жахливі. Чи погано вони роблять їх погано? І так як у вас немає таких прохолодних іграшок, ви не можете грати з вами? Він став сумним і твердим на душі. Я ще не можу зупинити мислення про це ...

Моя подруга дуже вражена, тому я вирішив поділитися з нами. Непристойно, це відкликання від Бабця також плутати нас. Звісно, не існує чіткої відповіді на те, що вона є правою або ні, але все ж, здається, невірно нам. Це мій бабуся, але вона підняла дитину.

1807997

Це навряд чи хороший приклад. батькой Діти не доглядають за багатством і грошима, вони забирають власні горіхові листя і скажуть, що вони казково багаті. Чому кажуть, що хтось гірше, оскільки у них недостатньо таких «листів»?

В цілому, ми залишилися плутаниними. Що ви думаєте про це? Ви можете забороти дитину грати з будь-якими дітьми?

Ми раніше обговорювали, що діти повинні ділитися своїми іграшками з іншими дітьми.

Поговорили про те, чи покинути дітей до виховання онуків.

Ми також обговорюємо сучасну освіту дітей та її основні риси.