Як поліпшити відносини з трансплантованими дітьми

В залежності від того, наскільки хороші відносини з дітьми в переході будуть коли вони ростуть.

Перехідний вік – це період змін, перехід від дитинства до дорослого віку. У цей час дитина зріла як людина і починає спілкуватися з батьками на рівних умовах.

Перехідний вік у дітей Починати можна в 11 і в кінці 17. Ви повинні бути дуже обережними, щоб не пригнічувати дитину в цей період, не ображати, не робити зайвих претензій і особливо не відлякувати ваші проблеми. Бо не вирішить їх. Він буде жити з провиною або він почне відступати себе.

Історія, з якої анотованою матір’ю 16-річної Еудокиї перетворилася на підтримку онлайн.

«Мій 16-річній доньці орієнтований на кар’єру. Життя втраченого часу для неї. Я думаю, що це моя відповідальність. Я не працюю зараз, моя права рука зламана. Навіть що це не мотивує мене. Мій батько, з ким я розлучився протягом десяти років, відігравав важливу роль у її розвитку, показуючи, що це означає бути успішним людиною. й

Що ще можна змінити своє почуття, що є хорошою людиною, як важливо бути успішним? Я завжди навчаю ці значення. Я хороша людина, але я не досягла успіху і жити нормальне життя звичайної людини. Я кинувся, що була її початковою точкою. й

ДепозитФотогалерея

У цій ситуації мама повинна вирішувати дві проблеми. Перша очевидна: згодні з дитиною про розподіл побутових обов'язків. По-друге, дізнайтесь, як окрема людина, а не копію одного з батьків. Той факт, що виникають проблеми з цим, мама може навіть не розуміти. Що консультують психологи.

ДепозитФотогалерея

1. У вигляді скарги матері, втоми, роздратування, незадоволення життям, себе та її дитини помітні. У цій державі неготування важко і часто без застосування. По-перше, потрібно викладати внутрішні проблеми, а потім вирішувати побутові проблеми.

р.

ДепозитФотогалерея
  2. Далі слід обговорити як з дорослими, але з деякими нюансами. Угоди у вигляді усних договорів працюють дуже добре з підлітками, в яких все специфічне. Наприклад, для дитини можна оформити будь-який день тижня, на якому він погоджується залишити. Також погоджується на наслідки, які чекають його, якщо він не виконує зобов’язання.

р.

Ці наслідки повинні відповідати батькам і дитині, а також вказати їх заздалегідь. Це не повинно бути щось над значним, але і не помітно.

Дитина буде щасливим, що він має вибір, він навчиться взяти відповідальність за його слова, а також працювати разом, в команді з батьками. Він не відчує, що він змушений робити все.

ДепозитФотогалерея

Схема працює, але потрібно його використовувати мудро. Розмова про реальні речі. Не варто вимагати, щоб 16-річна дочка, наприклад, вимити весь будинок, всі страви і прасувати всю нижню білизну. Завдання повинні бути фантастичними і справедливими.

ДепозитФотогалерея

Якщо вона йде в школу, цілеспрямовано вивчає щось, відвідує спортивні або танцювальні клуби, то вона вже досить зайнята. Школа для підлітків така ж, як робота для дорослих. Якщо вони дуже інвестовані в неї, то вони трохи енергії, як і дорослі після роботи.

ДепозитФотогалерея

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була спільною. Таким чином, це доречно, що кожен, у його відсотках, інвестував в нього. І якщо сім'я повна, і батько живе в ній, значить він. В іншому випадку дитина відразу відчуває помилковість і помітить невідповідність слів реальності.

Який перехідний вік. Не без конфлікту? Для того, щоб їх уникнути, але для їх вирішення, встановивши комунікацію.

Детальніше про відносини між дітьми та батьками в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.