Чому ви не повинні судити інших

Кожна дитина хоче бути здоровою. Після всього, тільки з хорошим здоров'ям можна очікувати, що дитина стане розумною, незалежною, успішною людиною в майбутньому.

Однак не кожна дитина щаслива бути здоровою. Деякі діти народжуються з серйозними фізичними або психічними проблемами, засуджуючи їх сім'ї для постійної боротьби.

Регулярні візити до лікарів, дороге медичне лікування, забезпечення прийнятного рівня гігієни і слабкої надії для дива - все це стає для вас. батько Реальність гірше, ніж найгірший сон. Ви завжди можете прокидати після сну.

Найдавнішим, здоровим сином було 5 років, коли з'явився наймолодший. Дитина народилася з рідкісною аномалії - не крила, не крила, не реагувала на зовнішні стимули і не проявляє ніяких ознак розвитку на всіх. Через рік він ніколи не навчився стояти на ногах або говорити як інші діти, вона сказала.

46605916

«Для себе, для мого чоловіка і я відчув нашу силу і увагу на догляді за молодшим. Але все було Після 6 років я був вдоволений, і через рік я вирішив прийняти цей крок - визначити наймолодший в дитячому будинку. Я не шкодую всіх. й

«Хто продовжує дихати, але не починає жити. Він не знає, хто я, він не знає, що він має старшого брата. Це займає 200% від мого часу і нічого іншого. Тепер, що він листує наш будинок, я відчуваю тільки рельєф і провину, що без нього ми будемо краще відключати. й

Чому ви не повинні судити інших р.

Жінка поділилася своїм досвідом в соцмережах, бо непросто тримати все в собі за багато років. Розгляди користувачів діляться. Хтось думав, що жінка зробив єдиний правильний вибір, адже, незважаючи на все, вона повинна продовжувати жити і підняти здорову дитину. І хто вважає таким жіночим діям зради дитини.

Важко сказати, що жінка неправдива. І хто має право судити її? Чи є вона її несправність, народження дитиний Якими були її варіанти? Продовжувати страждати за решту свого життя, що робить життя нестерпним сином?

Чому ви не повинні судити інших р.

Зробивши рішення, ця незабутня жінка спробувала знову почати жити. Я сподіваюсь, що вона має силу, щоб приїхати від провини, прощати себе і рухатися далі. Після того, як вона завжди зможе відвідати хвору дитину в школі-інтернаті. Чи не те, що краще, ніж бути божевільним в його будинку?