13
Секрети довголіття Мачудова
Хто протягом 20 років починає скаржитися на здоров'я і втрати інтересу до життя, і є ті, хто протягом 150 років продовжує працювати і насолоджуватися кожним днем. Ми хочемо розповісти про сьогодні. Мачуд Айвазов Один з найстаріших жителів Азербайджану, СРСР і світу, людина з великою любов'ю до життя.
р.
Сьогодні видання. "Сайт" З вами зв'яжеться секрети здоровий Мачуда Євазова і розповідає про те, що це подобається жити століттям і навпіл.
Активний спосіб життя Махмуд Багір oglu Eivazov був народився в лютому 1808 року в Талишському хані. Побачила руйнацію феодального стану, жили під Російською імперії і побачили утворення СРСР. Свого віку вперше стало відомо після усіх переписів у 1959 році. Офіційні цифри свідчать про те, що Махмуд був 150 років у переписці.
До 150 років чоловік працював в колективному господарстві. Його досвід роботи був рекордом 135 років. У 1956 р. було видано поштову скриньку з ім’ям Єивазова.
Мачуд проживав лише за пару місяців до його 153-го дня народження, але до останнього дня він залишився фізично активним, психічним духом і любов'ю життя. Як це зробити? Давайте спробуємо розібратися.
Секрети довголіття
У цьому відео ви можете побачити Махмуд і його родину. Дивовижна людина!
про:blank
Якщо це довгота, то це просто. Активний, веселий і з любов'ю життя до останнього дихання. Після цього багато років хочу сказати, як Махмуд сказав: «Я жив для століття і половини». Я хотів би жити однаковим життям. й
Такі оповідання надихають. Нещодавно ми поділилися з вами секретами щасливого життя 105-річного лікаря з Японії Шигекі Хайгара.
Японка славиться своєю довготою. І нещодавно ми говорили про секрет свого щастя і довголіття.
А також поділяють правила довгого і здорового життя від Katsuzo Nishi.
Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями
р.
Сьогодні видання. "Сайт" З вами зв'яжеться секрети здоровий Мачуда Євазова і розповідає про те, що це подобається жити століттям і навпіл.
Активний спосіб життя Махмуд Багір oglu Eivazov був народився в лютому 1808 року в Талишському хані. Побачила руйнацію феодального стану, жили під Російською імперії і побачили утворення СРСР. Свого віку вперше стало відомо після усіх переписів у 1959 році. Офіційні цифри свідчать про те, що Махмуд був 150 років у переписці.
До 150 років чоловік працював в колективному господарстві. Його досвід роботи був рекордом 135 років. У 1956 р. було видано поштову скриньку з ім’ям Єивазова.
Мачуд проживав лише за пару місяців до його 153-го дня народження, але до останнього дня він залишився фізично активним, психічним духом і любов'ю життя. Як це зробити? Давайте спробуємо розібратися.
Секрети довголіття
- Збір навколишнього середовища
Мачуд Єивазов жив у с. на висоті 2,200 метрів над рівнем моря. Клімат середніх гір вважається найбільш вигідним для організму людини. Справа в тому, що при такій висоті людина має незначний дефіцит кисню в крові. І це позитивно впливає на здоров’я. Заява про те, що організм потребує максимальної насиченості киснем. Рівень вуглекислого газу в крові не менш важливий для здоров'я. Ідеальний баланс досягається в кліматі середніх гір. Зростають заповідні можливості серцево-судинних і дихальних систем, покращує обмін речовин.
Крім того, в такому кліматі часто виникають коливання атмосферного тиску, температура і вологість. Все це також позитивно впливає на благополуччя. Також варто додати ще одну функцію - відсутність постійного шуму в мегаполісі. На жаль, зайвий стрес.
Навколо тільки природа і споглядання величних і мальовничих гір. Мачуд сказав в інтерв'ю, що він постійно захопився Mount Savalan на горизонті. Що ще потрібно для щасливого життя?
Клімат є визначальним чинником, але не єдиним. Кожен не може піти в гори. Однак інші секрети довголіття залишають надії для мешканців мегаполісів.
- Фізична активність
У інтерв'ю Євгена Довженка згадує про старе доведення: «Земля зношує працівника на тривалий час і швидко схвалив ледачу.» На прикладі Махмуд довели правдивість цих слів. Все своє життя він працював у вівчарстві, а в той же час працював у колективному господарстві. Щодня вирушила на овець, ходьба за милі в свіжому повітрі. Яка фізична активність краще думати? Його робота допомогла йому вести активний життя і відчувати себе, що однаково важливо.
У сучасній людині робота переважно неактивна. Тим не менш, ви повинні знайти час для короткої прогулянки. Не можна замінити довгу прогулянку в луках, але вона все ще буде краще, ніж нічого взагалі.
- Модерація в їжі
На цій точці підкреслюють Мачуд. Я бачив людей, які мали багато хліба, багато м'яса, багато рису. Головне занепокоєння в житті було їсти. Набрякають живіт і жирніють, а тіло загинув від нестачі повітря, самогубності і жуді. Мачуд ніколи не зробив культ з їжі, він ate помірний і простий продукт. Хоча він працював важко, його їжа була скромною. До старого віку він залишився тонким. Варто відзначити, що Айвазов ніколи не відвертий алкоголь, оскільки він був дуже пристраним людиною.
- Загартоване тіло і строгий режим
Щоранку Мачуд пішов на весну, де він купився в холодній воді. Пропустити цю процедуру тільки на холодних зимових днів. Він прикріпив особливу важливість загартування і режиму дня: він пішов до місця на час, нехтував обідом і знав, як добре відпочивати. Я бачив і бачив людей, які приділяють своїй міцності і енергії до нашої загальної причини, часто робочі дні і ночі. Це золоті люди, але вони руйнують себе з відсутністю сну, нехтуючи щоденною рутину, часто забувають їсти обід.
Ми покараємо людину за порушення правил нашого суспільства, але ми не покараємо його не загартовуючи його тіло. Для початку хвороби. й
- Добрий настрій і спокій в сім'ї
Головний секрет довголіття Махмуда – це його прекрасна родина. Він мав дружину 44 роки молодшим ніж йому і 7 дочок і 3 сини. Вони були свого натхнення і сенс життя. Голова сім'ї завжди спробував підтримувати гарний настрій і веселий настрій. Люди, які знали його, часто відзначили, що Махмуд відрізнявся від торкненого мовлення і своєрідної посмішки. Ми часто забуваємо, як важливо не бути дискуровані, не втратити серце і не переварити з близькими. Скільки енергії витрачається на тріфлі, будинкові борти та інші муси. Дорогі друзі!
У цьому відео ви можете побачити Махмуд і його родину. Дивовижна людина!
про:blank
Якщо це довгота, то це просто. Активний, веселий і з любов'ю життя до останнього дихання. Після цього багато років хочу сказати, як Махмуд сказав: «Я жив для століття і половини». Я хотів би жити однаковим життям. й
Такі оповідання надихають. Нещодавно ми поділилися з вами секретами щасливого життя 105-річного лікаря з Японії Шигекі Хайгара.
Японка славиться своєю довготою. І нещодавно ми говорили про секрет свого щастя і довголіття.
А також поділяють правила довгого і здорового життя від Katsuzo Nishi.
Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями