13
Інструкція для приготування гострого соусу чорної смородини
Коли у мене є урожай фруктів або ягід, я люблю їх лікувати сусідами. Завжди приємно поділитися і побачити справжню посмішку в очах людей. І мій сусід, Олег Павлович, у відповідь на корзину смородини, надану йому, запрошують всю сім'ю на пікнік.
Насолодіться смачними стравами з гриля, сусід подарував нам смак смачного соусу, який він виготовлений з власного. чорнийй Я ніколи не смакував соус краще! Я негайно запитав його про рецепт.
Для більш ніж 4 років, так як без цього соусу не обійтися жодним з наших сімейних бенкетів! Виявляється, що він гострий, одночасно кислий і солодкий, і це досить простий і швидкий для приготування.
Соус з смородини Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. чорнийй "А, що це питання!" Мої друзі говорять і просять більше.
3250Р. 3700Р.
інгредієнти
Підготовка
Консультації з редакційним соусом – це невелика деталь, яку можна додавати зефіру стравам і повністю змінити свій смак. Я раджу дізнатися більше 5 рецептів найпопулярніших соусів, які слід навчитися варити кожну господиню.
Цей соус є просто ідеальним доповненням до овочів - свіжим або запеченим, до м'яса, сирів. Також можна використовувати в якості салатної заправки.
Коли я виходжу на природу, друзі часто зателефонуйте нам і скажімо, «Не подарую без соусу!» Сьогодні, до речі, я збираю смородинаЯ готую, це буде готово вранці.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями на соцмережах, вони будуть вдячні за це!
Насолодіться смачними стравами з гриля, сусід подарував нам смак смачного соусу, який він виготовлений з власного. чорнийй Я ніколи не смакував соус краще! Я негайно запитав його про рецепт.
Для більш ніж 4 років, так як без цього соусу не обійтися жодним з наших сімейних бенкетів! Виявляється, що він гострий, одночасно кислий і солодкий, і це досить простий і швидкий для приготування.
Соус з смородини Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. чорнийй "А, що це питання!" Мої друзі говорять і просять більше.
3250Р. 3700Р.
інгредієнти
- 250г смородини
- 150мл червоного вина
- 150г цукру
- пілінг
- 2-3 м'ята лист
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Свіжі смородини промивають, висушують і переносять на глибоку чашу. Подрібніть смородини блендером. , Україна
- У контейнері смородини додати цукор, сіль і залити вино. ретельно перемішати. Поставте смородина в каструлю і поставте її на вогонь. Не забудьте кинути на сковороду кілька м'ят. Варіть майбутній соус на середньому вогні до тих пір, поки обсяг не похилий, періодично помішуючи.
р. - Подрібніть готову масу через сито. Або можна просто подрібнити блендер.
- Додайте перець і лимонну шкірку. При бажанні можна замінити шкірку лимона декількома подрібненими зубчиками часнику.
- Подивляйте його акуратно. Перед подачею соусу потрібно трохи заварити.
Консультації з редакційним соусом – це невелика деталь, яку можна додавати зефіру стравам і повністю змінити свій смак. Я раджу дізнатися більше 5 рецептів найпопулярніших соусів, які слід навчитися варити кожну господиню.
Цей соус є просто ідеальним доповненням до овочів - свіжим або запеченим, до м'яса, сирів. Також можна використовувати в якості салатної заправки.
Коли я виходжу на природу, друзі часто зателефонуйте нам і скажімо, «Не подарую без соусу!» Сьогодні, до речі, я збираю смородинаЯ готую, це буде готово вранці.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями на соцмережах, вони будуть вдячні за це!