12
Рецепт морозива Ягоди
У літньому вогні дуже хочеться. морозиво щоденно. Тим не менш, такі змії, безумовно, не люблять вашу фігуру. Що ви не можете жити без морозива?
Морозиво з ягодою
Ми допоможемо Вам. морозивой Цей десерт можна їсти щодня, не турбуючись про додаткові фунти.
Це Домашній крем Ви можете приготувати з будь-яких ягід. Використовуйте ваші улюблені, або ви можете зробити суміш декількох різних сортів ягід.
інгредієнти
Підготовка
Морозиво в чашці. Це чудовий сюрприз для дітей після обіду. Ви можете сміливо лікувати себе, забуваючи врахувати калорійність.
р.
Якщо ви справжній фанат морозива, обов'язково напишіть рецепт екзотичного морозива з оселедцем. Довірте мене, ваш чоловік буде любити цю північну закуску.
Дізнайтеся про всі секрети домашнього морозива з нашої статті. Це буде точно так, коли я був дитиною!
Чому варто використовувати чорницю для ягідного морозива і чому це ягоди краще? Знайдіть на нашому сайті.
Морозиво з ягодою
Ми допоможемо Вам. морозивой Цей десерт можна їсти щодня, не турбуючись про додаткові фунти.
Це Домашній крем Ви можете приготувати з будь-яких ягід. Використовуйте ваші улюблені, або ви можете зробити суміш декількох різних сортів ягід.
інгредієнти
- 100г круглий рис
- 200 г цукру
- Кардамон
- 200г чорниця
- 500 мл води
Підготовка
- Основою цього морозива є рис. Необхідно відварити до готовності. Круглий рис найкраще підходить для цієї мети.
- У рисі необхідно додати подрібнені зерна кардамону і цукру. Якщо ви хочете зробити не занадто солодкий морозиво, ви можете зменшити кількість цукру навпіл. Змішайте рис до повного розчинення цукру. 7259225
- Ягоди краще використовувати заморожені. Якщо ваш блендер досить потужний для цього завдання, обов'язково попередньо заморожуйте чорницю або ті ягоди, які ви будете використовувати.
- Візьміть блендер ягід і рису, покладіть морозиво в холодильник. Половина години пізніше, отримайте трохи морозива і знову вдарив блендеру.
- Тепер поширте цю чорницю захоплення в чашках і лікуйте свою сім'ю. English, Українська, Français...
Морозиво в чашці. Це чудовий сюрприз для дітей після обіду. Ви можете сміливо лікувати себе, забуваючи врахувати калорійність.
р.
Якщо ви справжній фанат морозива, обов'язково напишіть рецепт екзотичного морозива з оселедцем. Довірте мене, ваш чоловік буде любити цю північну закуску.
Дізнайтеся про всі секрети домашнього морозива з нашої статті. Це буде точно так, коли я був дитиною!
Чому варто використовувати чорницю для ягідного морозива і чому це ягоди краще? Знайдіть на нашому сайті.