25
Інструкція для приготування торта з чорницею
У сезоні чорниці та смородини розпочато, що означає, що це час для індуляції в смачних саморобних випічках з цих красивих солодких і кислих ягід! Є особливий торт в моєму арсеналі рецептів: він вдало поєднує тонкий шар тіста з ЧорницяІ все покривається в ніжний шар сметани.
Цей торт виготовлений швидко і легко! Рецепт був поділений зі мною старою фінішною з Гельсінкі, яка не схожа на мене навколо на кухні, але при цьому любить насолоджуватися смачними випічками.
, м. Київ
Пиріг з чорницею Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. Чорницяй Легкий сметана робить цю тістечку особливим!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
р.
Підготовка
Ми використовуємо для розгляду чорниці корисними, але не всім подобається терпкий смак ягідки. Можна просто перемішати сині і чорні ягоди з медом: ви отримаєте швидкий десерт, в якому чорниця розкриє свій смак більш повністю. Я пропоную вам 3 страви з чорницею, після чого ви будете любити цю ягоду.
Ягоди на цьому торті можна використовувати як свіжі, так і заморожені. При бажанні чорниця можна замінити смородини. Але, на мій погляд, пісочне тісто в поєднанні з Чорниця і вершки Створюємо неповторний смак!
Поділіться цим чудовим літнім рецептом з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам за це!
Цей торт виготовлений швидко і легко! Рецепт був поділений зі мною старою фінішною з Гельсінкі, яка не схожа на мене навколо на кухні, але при цьому любить насолоджуватися смачними випічками.
, м. Київ
Пиріг з чорницею Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. Чорницяй Легкий сметана робить цю тістечку особливим!
Тест інгредієнти
- 300г борошна
- 150г вершкове масло
- 4 ст. цукру
- 1 яйце
- 1 ст.л. сметани
- 1 ч.л. розпушувача для тесту
Наповнення інгредієнтів
- 400г сметана
- 300г чорниця
- 2,5 ст. цукру
- 2 яйця
- 2.5 ст.л. крохмаль
- 8г ванільний цукор
р.
Підготовка
- Щоб приготувати пісочний тісто, потрібно змішати всі сухі компоненти: борошно, розпушувач і цукор. Я зазвичай робимо це з харчовим процесором, але цілком можна замісити тісто вручну. Додаємо охолоджене масло (можемо замінити маргарином), а потім подрібнити все на невелику кришку.
- Додайте яйце, сметану і тісто сумішей. Покласти борошно на стіл і розкачати тісто на ньому. 3610Р. 4200Р.
- Візьміть форму випікання (У мене 28 сантиметрів), покладіть тісто на дно, укладіть сторони. Поставте тісто в холодильник на 15 хвилин.
- Щоб приготувати заливку, змішайте в глибокій чаші сметану, яйця, цукор, ванільний цукор і 2 столові ложки крохмалю. Подивляйте все вінком.
- Вимийте ягоди і висушіть їх. Так що сік з чорниці не витікає в сметану заливають, посипають ягоди 1/2 столової ложки крохмалю.
- Отримати тісто з холодильника, залити тісто виделкою. Поставте в попередньо розігріту до 200 градусів духовки за 5-7 хвилин. Тісто необхідно висушити трохи і нагріти.
- Візьміть тісто з духовки, посипте ягоди, рівномірно розподіливши чорницю по всій поверхні. Залийте його сметаною.
- Зменшити температуру духовки до 180 градусів, запікати торт на 40-45 хвилин. Перед застосуванням дайте торт добре охолонути в духовці. р.
- Це, Чорниця готовий. Бодибилдерши!
Ми використовуємо для розгляду чорниці корисними, але не всім подобається терпкий смак ягідки. Можна просто перемішати сині і чорні ягоди з медом: ви отримаєте швидкий десерт, в якому чорниця розкриє свій смак більш повністю. Я пропоную вам 3 страви з чорницею, після чого ви будете любити цю ягоду.
Ягоди на цьому торті можна використовувати як свіжі, так і заморожені. При бажанні чорниця можна замінити смородини. Але, на мій погляд, пісочне тісто в поєднанні з Чорниця і вершки Створюємо неповторний смак!
Поділіться цим чудовим літнім рецептом з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам за це!