11
Манна каша рецепт приготування пудинга
холодний. локшина Смакує як вершковий торт! Без випічки, заморожує миттєво і зберігає форму без холодильника. Немає жирів і яєць, дуже легкий і не нудотний. І дитина і доросла з'їде шоколадний торт для солодкої душі і не вгадувати, що є манка.
Манка semolina pudding є найбільш підходящим злаком для пудингів. Для десерту необхідно мінімум часу і інгредієнтів. Смак манни не буде, я запевняю вас! І ягоди, шоколад Не тільки буде прикрашений пудингом, але він також зробить його смаком краще.
Інгредієнти для 4 порції
Підготовка
Gentle pudding - це найкращий варіант для активного відпочинку. Немає яєць або духовки! Приготувати інгредієнти - і досить на столі. Смачний, ароматний, ніжний сніданок їсть дітьми в одному сидячому стані, не потрібно запитати! І мій чоловік хвилюється, що дуже важливо.
Люблю його. свінгери? Поділитися з друзями
Манка semolina pudding є найбільш підходящим злаком для пудингів. Для десерту необхідно мінімум часу і інгредієнтів. Смак манни не буде, я запевняю вас! І ягоди, шоколад Не тільки буде прикрашений пудингом, але він також зробить його смаком краще.
Інгредієнти для 4 порції
- 500 мл молока
- 100г молочний шоколад
- 25г вершкове масло
- 4.5 ст. л.
- 50г цукру
- 100 г малини або інші ягоди
- 4 ст.л. шоколадних чіпсів
- 1 ст.л. будь-яких мелених горіхів
- щіпка
Підготовка
- Заварити молоко з цукром і сіллю. Додати його. вершкове масло і шоколад.
- Thin потік злакий Варіть, безперервно помішуючи, 2-3 хвилини і зніміть вогонь.
- Портіонні пресформи Вологий з водою і заливаємо шоколадну суміш в них.
- Поставте в холодильник на 2 години.
- Перед подачею прикрасити пудинг шоколадними чіпсами, горіхами та свіжими ягодами. Бодибилдерши!
Gentle pudding - це найкращий варіант для активного відпочинку. Немає яєць або духовки! Приготувати інгредієнти - і досить на столі. Смачний, ароматний, ніжний сніданок їсть дітьми в одному сидячому стані, не потрібно запитати! І мій чоловік хвилюється, що дуже важливо.
Люблю його. свінгери? Поділитися з друзями