Як приготувати гарячий томатний соус

Я люблю турецьку кухню і її божественні рецепти. Є багато рецептів з Туреччини в моїй колекції, але один я люблю найбільш рецепт гострого томатного соусу. У них є багато страв з перцем, і цей соус не виняток.

ДепозитФотогалерея

Нехай не телятина, час варити. томатний соусй Редакція "Сайт" Він ділиться дивовижним рецептом.

Як приготувати інгредієнти томатного соусу
  • 1кг баклажани
  • 3кг томати
  • 200г гострий перець
  • 6-8 зубчики часнику
  • 2 ст. цукру
  • сіль і перець
  • чебрець

Підготовка
  1. Спочатку промиваємо баклажани і перцем, висушуємо і викладаємо на тісто. Випікати овочі в 250-градусній духовці. Візьміть перець 30 хвилин, і запікайте баклажани близько години.

2. В той же час подбати про томати. Промийте їх добре, очищайте живці і пропустіть через блендер. Окремо подрібнити часник в блендері.

3. Перець після охолодження неглибоко вирізати, а з баклажанів вийняти м'якоть і подрібнити його. Немає необхідності в баклажанній шкірі.

4. Поставте помідори на вогонь. Коли відварюють, додають подрібнений часник, сіль, цукор, перець і чебрець. Потім додайте баклажан і перець, ретельно перемішайте. Дозволяти мене трохи, 5-7 хвилин. Р

5. Зніміть соус з вогню і залийте на підготовлені банки. Не потрібно стерилізувати їх, але покриви повинні бути варені. Закрийте банки, переверніть і дайте охолонути. Після дня можна з'їсти соус. р.

Це один часник І баклажан ідеально підходить для борщу, як підгодівлі макароні і що ви можете подумати про. Смак різкий і дуже насичений. Якщо вам не подобається гострий перець, просто замініть їх солодким перцем. У будь-якому випадку соус стане відмінним!

Ви любите заготовки на зиму? Далі дивимося наш рецепт для красивої капусти і томатного салату.

Також дізнатися, як засолити помідори на зиму без оцту.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чи подобається вам рецепт? Розкажіть ваші друзі.