Чому варто сидіти на підлогу частіше

«Для дитини я часто скажу мій бабуся для сидіння на підлозі. Вона завжди розповіла мені, що це було погано для мого здоров'я і сказав мені, щоб перейти до дивана або крісла. З'ясуйте, що вони розсмоктували мене у відряві, бо, сидячи на підлозі, я, навпаки, зміцнила здоров'я! – каже наш читач Юлія.

Переваги сидіння на підлозі підтверджується багатьма експертами в галузі медицини, а також тим, хто професійно займається йоги.

Редакція "Сайт" Я дізнався, як живе людина, і прагнув розповісти вам, як сидіти для поліпшення здоров'я і, відповідно, якість життя.

Досвідчені іоги радять хоча б вдома пересуватися від стільців, диванів і стільців до підлоги. Перегляд телевізора, читання книги або виготовлення рукоділля краще, сидячи на підлозі з прямим спиною і перетином ніг. Для більшої зручності можна кинути на стіну. Якщо м'язи спини втомилися, ви також можете дозволити періодично розслабитися і закруглити спину, але потім ви повинні знову розпрямити її.

Так ви можете зміцнити м'язи спини і стимулювати їх. здоров'я стегна Замовляючи їх, щоб прийняти незвичайне положення і стати більш мобільними. Також ця ситуація допомагає поліпшити стан органів малого тазу, які також важливі.

р.

Головна заняття йога Дуже корисний для спини і хребта людини. Про це повідомляється не тільки практикуючими тренерами, але й досвідченими нейрохірургами та ортопедами.

р.

Звичайно, кожна людина вимагає індивідуального підходу. Якщо мова йде про лікування певного захворювання за допомогою йога, то не варто вибирати асани для виконання себе, необхідно попередньо звернутися до лікаря.

Однак, коли мова йде про профілактику, є кілька простих вправ, які можуть зробити абсолютно все. Наприклад, вправа «Butterfly» є одним з кращих варіантів. Не потрібно ніяких зусиль, але при цьому дуже вигідно впливає на стан нашого тіла.

Р

Ви також можете спробувати зробити популярну позу серед любителів йога під назвою Vajrasana. Перебування в цій асані має бути комфортним і простим. Якщо ви відчуваєте будь-яку натяжність, приймаючи таку позицію, то варто просто сидячи на підлозі з перехресними ногами.

Після виконання вправ рекомендується масажувати ноги і щиколотки, а потім повернутися до обраного положення. В цілому, такі гімнастики не займе більше 10 хвилин, але з його регулярним виконанням ви можете зробити величезний внесок у ваше здоров'я.

р.

Раніше ми вже писали, що інші вправи повинні виконуватися для здоров'я нижньої спини, а також які вправи повинні робити, щоб отримати гармонійну фігуру. Переглядайте себе і діліться корисною інформацією з друзями в соцмережах.